Osprey Tempest 30 III aluminum grey

Osprey Tempest 30 III aluminum grey

Osprey Tempest 30 III aluminum grey

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Osprey Tempest 30 III aluminum grey - popis produktu

Turistický batoh Osprey Tempest 30 III aluminum grey:Nezáleží na tom, čo máte v pláne, tento batoh vám bude tým najlepším pomocníkom, ktorý automaticky každého nadchne krásnym a premysleným vyhotovením a zmyslom pre ergonómiu. Sivá farba batoha predstavuje už len zaujímavý bonus. Na pohodlné nosenie nechýba popruh na bedrá a hrudný pás s možnosťou nastavenia, ktorý tlak obsahu batoha zdravo rozloží tým, že batoh pevne pritlačí k vášmu chrbtu. V prípade krízovej situácie v teréne alebo dokonca pri nehode sa neoceniteľnou pomôckou môže stať píšťalka, ktorá je pripojená na batohu. Aj malé dieťa vie, nakoľko je pitie neodmysliteľnou súčasťou každej aktivity. Parádnym bonusom batoha Osprey Tempest 30 III aluminum grey je priehradka na vodný vak, ktorý je jeho súčasťou. Dôkladná ochrana všetkého, čo do batoha schováte proti poveternostným podmienkam či vlhku Určite sa vám bude páčiť aj to, že batoh Osprey Tempest 30 III aluminum grey zaťaží chrbát váhou len nízkych 1,068 kg

Produkt Osprey Tempest 30 III aluminum grey patrí do skupiny produktov Dámske batohy, patrí značke Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Turistické batohy, vyrába ho značka Osprey, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Osprey Tempest 30 III aluminum grey - parametre produktu

Osprey Tempest 30 III aluminum grey - história ceny a dostupnosti

Osprey Tempest 30 III aluminum grey - ďalšie zaujímavé produkty

Osprey Tempest 30 III aluminum grey - ako nakúpiť najvýhodnejšie?