Ohňovzdorný box Fire Data 3 Rottner® – Cylindrický zámok, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Cylindrický zámok)

Ohňovzdorný box Fire Data 3 Rottner® – Cylindrický zámok, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Cylindrický zámok)

Ohňovzdorný box Fire Data 3 Rottner® – Cylindrický zámok, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Cylindrický zámok)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ohňovzdorný box Fire Data 3 Rottner® – Cylindrický zámok, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Cylindrický zámok) - popis produktu

Ohňovzdorný box Fire Data 3 Rottner je profesionálny spôsob, ako skladovať vaše dokumenty či cennosti. Box ponúka bohatý vnútorný priestor, preto je vhodný aj pre väčšie dokumenty. Papier je extrémne horľavý materiál, z toho dôvodu dôležité dokumenty potrebujú špeciálne skladovanie a ochranu.

Ohňu napriek

Ohňovzdorný box Fire Data 3 Rottner v prípade uschovaných dokumentov spoľahlivo poskytne bezpečie pred ohňom po dobu 30 minút podľa testu UL. Box nie je vodeodolný.

Bohatý vnútorný priestor

Box Fire Data 3 Rottner je nenápadný a ľahko prenosný vďaka praktickej rukoväti. Napriek tomu ponúka dostatok vnútorného priestoru pre vaše cennosti. Odolné plastové prevedenie zostáva prevádzkyschopné aj pri častom prenášaní. Box disponuje spoľahlivým cylindrickým zámkom dodávaným spolu s 2 kľúčmi.

Bezpečnostný odborník

Rottner je rakúsky výrobca špičkových bezpečnostných riešení a na trhu pôsobí viac ako 50 rokov. Čo už samo o sebe svedčí o jeho výnimočnosti. V centre pozornosti sa nemožno udržať bez kvalitných moderných materiálov ani bez využitia inovatívnych technológií. Oboje je súčasťou firmy Rottner, a tak vám môže ponúknuť maximálne spoľahlivú ochranu vašich cenností.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • ohňovzdornosť po dobu 30 minút podľa testu UL
  • cylindrycký zámok s 2 kľúčmi
  • veľký úložný priestor
  • praktická rukoväť

Ohňovzdorný box Fire Data 3 Rottner® – Cylindrický zámok, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Cylindrický zámok) - parametre produktu

KategóriaKufre

Ohňovzdorný box Fire Data 3 Rottner® – Cylindrický zámok, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Cylindrický zámok) - história ceny a dostupnosti

Ohňovzdorný box Fire Data 3 Rottner® – Cylindrický zámok, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Cylindrický zámok) - ďalšie zaujímavé produkty

Ohňovzdorný box Fire Data 3 Rottner® – Cylindrický zámok, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Cylindrický zámok) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?