Skriňa na zbrane Montana 5 Rottner® – Trezorový zámok na kľúč, Zelená (Farba: Zelená, Varianta: Trezorový zámok na kľúč)

Skriňa na zbrane Montana 5 Rottner® – Trezorový zámok na kľúč, Zelená (Farba: Zelená, Varianta: Trezorový zámok na kľúč)

Skriňa na zbrane Montana 5 Rottner® – Trezorový zámok na kľúč, Zelená (Farba: Zelená, Varianta: Trezorový zámok na kľúč)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Skriňa na zbrane Montana 5 Rottner® – Trezorový zámok na kľúč, Zelená (Farba: Zelená, Varianta: Trezorový zámok na kľúč) - popis produktu

Skriňa na zbrane Montana 5 od spoločnosti Rottner, špičkového rakúskeho výrobcu bezpečnostných riešení, pojme až 5 dlhých zbraní. Vybavená je certifikovaným trezorovým zámkom a spĺňa bezpečnostnú triedu Z2 podľa normy STN EN 14450.

Praktická vo všetkých smeroch

Skriňa Rottner Montana 5 je vyvedená v praktickom dizajne – okrem samotného priestoru na zbrane totiž získate aj držiak na potreby na čistenie zbraní na vnútornej strane dverí či uzamykateľnú schránku (napríklad na strelivo) úplne hore, ktorá je vybavená cylindrickým zámkom a zamyká sa zvlášť. Ku skrini aj vnútornej schránke dostanete v baleniu po dvoch kľúčoch.

Kvalitné prevedenie

Táto skriňa na zbrane má hrúbku korpusu 2 mm a hrúbku dverí 3 mm. Špičkovej kvality je aj povrchová úprava skrine. Vďaka príslušným kotviacim otvorom môžete skriňu prichytiť k stene alebo k podlahe. Materiál na ukotvenie je súčasťou balenia.

Poznámka: Táto skriňa na zbrane nemá certifikáciu na minimálne 15 RU. Je pre ňu stanovené, že pre prechovávanie max. 2 ks dlhých zbraní a max. 500 ks nábojov platí vyhlásenie o zhode.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • kvalitná a praktická skriňa na zbrane
  • na uloženie až 5 dlhých zbraní
  • samostatne uzamykateľná skrinka napríklad na strelivo
  • certifikovaný trezorový zámok
  • bezpečnostná trieda Z2 (norma STN EN 14450)
  • držiak na čistiace potreby vo dverách
  • materiál skrine hrubý 2 mm, dvere hrubé 3 mm
  • 2 kľúče ku skrini a 2 k vnútornej skrinke
  • kotviaci materiál súčasťou balenia

Skriňa na zbrane Montana 5 Rottner® – Trezorový zámok na kľúč, Zelená (Farba: Zelená, Varianta: Trezorový zámok na kľúč) - parametre produktu

Skriňa na zbrane Montana 5 Rottner® – Trezorový zámok na kľúč, Zelená (Farba: Zelená, Varianta: Trezorový zámok na kľúč) - história ceny a dostupnosti

Skriňa na zbrane Montana 5 Rottner® – Trezorový zámok na kľúč, Zelená (Farba: Zelená, Varianta: Trezorový zámok na kľúč) - ďalšie zaujímavé produkty

Skriňa na zbrane Montana 5 Rottner® – Trezorový zámok na kľúč, Zelená (Farba: Zelená, Varianta: Trezorový zámok na kľúč) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?