Trezorová skriňa pre zbrane Dakota Basic Rottner® (Farba: Antracit, Varianta: Trezorový zámok na kľúč)

Trezorová skriňa pre zbrane Dakota Basic Rottner® (Farba: Antracit, Varianta: Trezorový zámok na kľúč)

Trezorová skriňa pre zbrane Dakota Basic Rottner® (Farba: Antracit, Varianta: Trezorový zámok na kľúč)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Trezorová skriňa pre zbrane Dakota Basic Rottner® (Farba: Antracit, Varianta: Trezorový zámok na kľúč) - popis produktu

Trezorová skriňa pre zbrane Dakota Basic Rottner je profesionálnym spôsobom, ako bezpečne uchovávať svoju výzbroj. Medzi hlavné prednosti trezoru patrí certifikovaný bezpečnostný zámok aj bohatý vnútorný priestor.

Dostatok priestoru pre precízne usporiadanie

Trezorová skriňa Dakota Basic Rottner ponúka úložný priestor pre 5 dlhých zbraní. Plastové držiaky na zbrane zaistia bezpečnú úschovu aj poriadok vo výzbroji. Vítaným bonusom je držiak na čistiace potreby a vnútorná schránka na úschovu munície.

Certifikovaný trezorový zámok

Trezorová skriňa Dakota Basic Rottner disponuje certifikovaným trezorovým zámkom. Tento uzamykací mechanizmus má jednoduchú obsluhu otočnou pákou s rukoväťou a je nadmieru spoľahlivý. Zámok je dodávaný s 2 kľúčmi.

Bezpečnostný odborník

Rottner je rakúsky výrobca špičkových bezpečnostných riešení, ktorý je na trhu viac ako 50 rokov. Čo už samo o sebe svedčí o jeho výnimočnosti. V centre pozornosti sa nemožno udržať bez kvalitných moderných materiálov ani bez využitia inovatívnych technológií, ktoré posúvajú výrobu vpred. Oboje je súčasťou firmy Rottner, a tak vám môže ponúknuť maximálne spoľahlivú ochranu vašich cenností.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • certifikovaný uzamykací mechanizmus
  • zámok dodávaný s 2 kľúčmi
  • veľkorysý priestor pre 5 dlhých zbraní
  • bezpečnostná trieda O (ČSN EN 1143-1)
  • plastový držiak na zbrane
  • držiak na čistiace potreby pre zbrane
  • odolná oceľová konštrukcia
  • otvory na ukotvenie na spodnej aj zadnej strane skrine
  • materiál na ukotvenie je súčasťou balenia

Trezorová skriňa pre zbrane Dakota Basic Rottner® (Farba: Antracit, Varianta: Trezorový zámok na kľúč) - parametre produktu

Trezorová skriňa pre zbrane Dakota Basic Rottner® (Farba: Antracit, Varianta: Trezorový zámok na kľúč) - história ceny a dostupnosti

Trezorová skriňa pre zbrane Dakota Basic Rottner® (Farba: Antracit, Varianta: Trezorový zámok na kľúč) - ďalšie zaujímavé produkty

Trezorová skriňa pre zbrane Dakota Basic Rottner® (Farba: Antracit, Varianta: Trezorový zámok na kľúč) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?