Trezorová skriňa pre zbrane Winchester 10 Rottner® (Farba: Antracit, Varianta: Elektronický zámok)

Trezorová skriňa pre zbrane Winchester 10 Rottner® (Farba: Antracit, Varianta: Elektronický zámok)

Trezorová skriňa pre zbrane Winchester 10 Rottner® (Farba: Antracit, Varianta: Elektronický zámok)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Trezorová skriňa pre zbrane Winchester 10 Rottner® (Farba: Antracit, Varianta: Elektronický zámok) - popis produktu

Trezorová skriňa pre dlhé zbrane Winchester 10 Rottner je profesionálnym spôsobom, ako bezpečne uchovávať svoju výzbroj. Medzi hlavné prednosti trezoru patrí certifikovaný bezpečnostný zámok aj možnosť úpravy vnútorného rozloženia.

Dostatok priestoru aj precízne usporiadanie

Trezorová skriňa Winchester 10 Rottner ponúka úložný priestor pre 10 dlhých zbraní. V prípade potreby je možná prestavba na verziu so 4 poličkami + 5 dlhých zbraní. Poličky skvele poslúžia na uchovanie ďalších vecí, ako je napríklad opasok, olej či rukavice. Ďalším bonusom je držiak na čistiace potreby a vnútorná schránka na úschovu munície.

Certifikovaný elektronický zámok

Trezorová skriňa Winchester 10 EL Rottner disponuje certifikovaným trezorovým zámkom. Tento 3stranný uzamykací mechanizmus má jednoduchú obsluhu a je nadmieru spoľahlivý. Napájanie zámku a klávesnice je zaistené 9V batériou (nie je súčasťou balenia).

Bezpečnostný odborník

Rottner je rakúsky výrobca špičkových bezpečnostných riešení a na trhu pôsobí viac ako 50 rokov. Čo už samo o sebe svedčí o jeho výnimočnosti. V centre pozornosti sa nemožno udržať bez kvalitných moderných materiálov ani bez využitia inovatívnych technológií, ktoré posúvajú výrobu vpred. Oboje je súčasťou firmy Rottner, a tak vám môže ponúknuť maximálne spoľahlivú ochranu vašich cenností.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • 3stranný certifikovaný uzamykací mechanizmus
  • veľkorysý priestor pre 10 dlhých zbraní
  • možnosť prestavby na verziu so 4 policami + 5 pušiek
  • bezpečnostná trieda O (ČSN EN 1143-1)
  • plastový držiak na zbrane
  • držiak na čistiace potreby pre zbrane
  • otvory na ukotvenie na spodnej aj zadnej strane skrine
  • materiál na ukotvenie je súčasťou balenia

Trezorová skriňa pre zbrane Winchester 10 Rottner® (Farba: Antracit, Varianta: Elektronický zámok) - parametre produktu

KategóriaSkrine, Kufre, Trezory

Trezorová skriňa pre zbrane Winchester 10 Rottner® (Farba: Antracit, Varianta: Elektronický zámok) - história ceny a dostupnosti

Trezorová skriňa pre zbrane Winchester 10 Rottner® (Farba: Antracit, Varianta: Elektronický zámok) - ďalšie zaujímavé produkty

Trezorová skriňa pre zbrane Winchester 10 Rottner® (Farba: Antracit, Varianta: Elektronický zámok) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?