Ohňovzdorný box Fire Data 1 Rottner® – Cylindrický zámok, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Cylindrický zámok)

Ohňovzdorný box Fire Data 1 Rottner® – Cylindrický zámok, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Cylindrický zámok)

Ohňovzdorný box Fire Data 1 Rottner® – Cylindrický zámok, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Cylindrický zámok)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ohňovzdorný box Fire Data 1 Rottner® – Cylindrický zámok, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Cylindrický zámok) - popis produktu

Ohňovzdorný box Fire Data 1 Rottner je profesionálny spôsob, ako skladovať vaše dokumenty či cennosti. Papier je extrémne horľavý materiál, preto dôležité dokumenty potrebujú špeciálne skladovanie a ochranu.

Ohňu napriek

Ohňovzdorný box Fire Data 1 Rottner spoľahlivo poskytne bezpečie pred ohňom po dobu 30 minút podľa testu UL. Box nie je vodeodolný. Pre tento box je stanovené, že pri prechovávaní krátkych zbraní do počtu dvoch kusov alebo 500 ks nábojov platí vyhlásenie o zhode.

Malý a praktický

Box Fire Data 1 Rottner je nenápadný a ľahko prenosný vďaka praktickej rukoväti. Odolné plastové prevedenie zostáva prevádzkyschopné aj pri častom prenášaní. Box disponuje spoľahlivým cylindrickým zámkom dodávaným spolu s 2 kľúčmi.

Bezpečnostný odborník

Rottner je rakúsky výrobca špičkových bezpečnostných riešení a na trhu pôsobí viac ako 50 rokov. Čo už samo o sebe svedčí o jeho výnimočnosti. V centre pozornosti sa nemožno udržať bez kvalitných moderných materiálov ani bez využitia inovatívnych technológií. Oboje je súčasťou firmy Rottner, a tak vám môže ponúknuť maximálne spoľahlivú ochranu vašich cenností.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • ohňovzdornosť po dobu 30 minút podľa testu UL
  • cylindrycký zámok s 2 kľúčmi
  • praktická rukoväť

Ohňovzdorný box Fire Data 1 Rottner® – Cylindrický zámok, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Cylindrický zámok) - parametre produktu

KategóriaKufre

Ohňovzdorný box Fire Data 1 Rottner® – Cylindrický zámok, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Cylindrický zámok) - história ceny a dostupnosti

Ohňovzdorný box Fire Data 1 Rottner® – Cylindrický zámok, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Cylindrický zámok) - ďalšie zaujímavé produkty

Ohňovzdorný box Fire Data 1 Rottner® – Cylindrický zámok, Čierna (Farba: Čierna, Varianta: Cylindrický zámok) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?