Ogio Alpha Charcoal

Ogio Alpha Charcoal

Ogio Alpha Charcoal

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ogio Alpha Charcoal - popis produktu

Batoh OGIO ALPHA Convoy 120 má všetku odolnosť potrebnú na získanie názvu OGIO ALPHA Convoy v menšom prevedení.TECHNOLÓGIE A VLASTNOSTIPrvotriedne 600D CORDURA® Eco polyesterové telo a 1200D Cordura EcoMade dno. Tieto tkaniny majú mimoriadnu odolnosť proti oderu, pevnosť proti roztrhnutu a sú vyrobené z recyklovaných materiálovNastaviteľné ramenné popruhyPrémiové zipsy YKK®Vnútorné puzdro na notebook (notebook do 15'')Predné úložné vrecko na zipsVnútorná organizácia vrátane klipu na kľúčReflexné sťahovacie zipsyPopruh OGIO MOD vám umožní prispôsobiť si úložisko a štýl pomocou tvrdého puzdra MOD alebo mäkkého puzdra kompatibilného s Convoy Krajina pôvodu: Vietnam Pohlavie: Unisex Farba: Šedá Veková skupina: Dospelý Hmotnosť: 360 g Materiál: Cordura Polyester Farba podľa výrobcu: Charcoal Objem: 20 L

Produkt Ogio Alpha Charcoal je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cestovné tašky, je v ponuke značky Ogio, vo farbe Grey, materiál je Cordura Polyester v ponuke e-shopu Muziker.sk a je určený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Cestovné kufre od značky Ogio, farebná verzia je Grey, je vyrobený z materiálu Cordura Polyester, nájdete ho u predajcu Muziker.sk a je vhodný unisex.

Produkt Ogio Alpha Charcoal patrí do skupiny produktov Cestovná batožina, patrí značke Ogio, vo farebnej verzii Grey, z materiálu Cordura Polyester, nájdete ho u predajcu Muziker.sk a je prispôsobený unisex.

Ogio Alpha Charcoal - parametre produktu

FarbaGrey
Určenieunisex
MateriálCordura Polyester
KategóriaTašky, Batohy, Kufre, Ruksaky, Cestovné tašky, Cestovné kufre, Cestovná batožina
ZnačkaOgio
FarbaGrey
MateriálCordura Polyester
Určenieunisex
E-shopMuziker.sk

Ogio Alpha Charcoal - história ceny a dostupnosti

Ogio Alpha Charcoal - ďalšie zaujímavé produkty

Ogio Alpha Charcoal - ako nakúpiť najvýhodnejšie?