Ogio Alpha Backpack Sugar Skulls

Ogio Alpha Backpack Sugar Skulls

Ogio Alpha Backpack Sugar Skulls

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 81,50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ogio Alpha Backpack Sugar Skulls - popis produktu

Korene Dia de los Muertos (Dňa mŕtvych) siahajú asi 3 000 rokov do minulosti. Tento mexický sviatok, ktorý sa oslavuje začiatkom novembra, je radostnou oslavou života rodiny a priateľov, ktorí zomreli. Tradície, ako návšteva a zdobenie hrobov, varenie jedla a organizovanie stretnutí patria medzi mnohé spôsoby, ako si ľudia uctievajú Dia de los Muertos.Jedným z jeho najobľúbenejších symbolov je ''Cukrová lebka.'' Tieto farebné vzory sú zastúpené vo všetkom, od cukríkov a šperkov, po tetovania a maľby na tvár,i a teraz aj na tomto batohu. V priebehu rokov boli rituály prijaté a prispôsobené kultúrami po celom svete a táto jedinečná interpretácia je teraz k dispozícii pre cestujúcich na celom svete, aby rozpoznali svoje tašky zakaždým, keď vyjdú z letiska alebo pri dochádzaní do práce a školy.Tento odolný batoh strednej veľkosti, dokonalý každodenný spoločník, je vybavený organizáciou a odolnosťou, ktorú by ste od OGIO očakávali, a zároveň dostatočne kompaktný, aby vás nikdy na cestách nezdržal.TECHNOLÓGIA A VLASTNOSTIStredne veľký objem (20 litrov) poskytuje dostatok miesta pre vaše nevyhnutnosti bez toho, aby sa stal ťažkopádnym.Vyhradené vrecko na 15'' notebook s polstrovaným puzdrom na tabletPredné vrecko na zips na cennostiDve veľkoobjemové vrecká na fľašu s vodouVnútorný organizačný panel s klipom na kľúčePrémiové telo z recyklovaného polyesteru 600D a dno z 1680D Ballistic. Tieto tkaniny majú výnimočnú odolnosť proti oderu a sú vyrobené z recyklovaných materiálov.Dva rady popruhov MOD, kompatibilné s OGIO MOD Case alebo PouchNastaviteľné ramenné popruhy s hrudným popruhomPrémiové zipsy a prackyReflexné popruhy a madlá zipsov Objem: 20 L Hmotnosť: 0,9 kg Rozmery: 21,5 x 32 x 47 cm Farba: Čierna;Multi Krajina pôvodu: Čína Materiál: Polyester Farba podľa výrobcu: Sugar Skulls

Produkt Ogio Alpha Backpack Sugar Skulls patrí do skupiny produktov Tašky na rameno, je v ponuke značky Ogio, farebné prevedenie je Black, BLACK MULTI, Multi, Multi Black, z materiálu Polyester v ponuke e-shopu Muziker.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cestovné tašky, je v ponuke značky Ogio, vo farbe Black, BLACK MULTI, Multi, Multi Black, materiál je Polyester v ponuke e-shopu Muziker.sk.

Produkt Ogio Alpha Backpack Sugar Skulls je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cestovné kufre od značky Ogio, farebná verzia je Black, BLACK MULTI, Multi, Multi Black, je vyrobený z materiálu Polyester, nájdete ho u predajcu Muziker.sk.

Ogio Alpha Backpack Sugar Skulls - parametre produktu

Ogio Alpha Backpack Sugar Skulls - história ceny a dostupnosti

Ogio Alpha Backpack Sugar Skulls - ďalšie zaujímavé produkty

Ogio Alpha Backpack Sugar Skulls - ako nakúpiť najvýhodnejšie?