Ogio Axle Black

Ogio Axle Black

Ogio Axle Black

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ogio Axle Black - popis produktu

Priestranný batoh, ktorý môžete využiť ako batoh na príručnú batožinu. Je vhodný pre väčšinu notebookov (17'). Batoh je ľahko prenášateľný. Disponuje vyhradeným vreckom na tablet, vreckom na cennosti a vreckom na fľaše. Výhodou batoha je organizačný panel. Objem: 30 L Farba: Čierna Farba podľa výrobcu: Black Veková skupina: Dospelý Krajina pôvodu: Vietnam Pohlavie: Unisex

Produkt Ogio Axle Black patrí do skupiny produktov Cestovné tašky, je v ponuke značky Ogio, vo farbe Black v ponuke e-shopu Muziker.sk a je určený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Cestovné kufre od značky Ogio, farebná verzia je Black, nájdete ho u predajcu Muziker.sk a je vhodný unisex.

Produkt Ogio Axle Black patrí do skupiny produktov Cestovná batožina, patrí značke Ogio, vo farebnej verzii Black, nájdete ho u predajcu Muziker.sk a je prispôsobený unisex.

Ogio Axle Black - parametre produktu

Ogio Axle Black - história ceny a dostupnosti

Ogio Axle Black - ďalšie zaujímavé produkty

Ogio Axle Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?