Ogio Rig 9800 Travel Bag Blue Hash

Ogio Rig 9800 Travel Bag Blue Hash

Ogio Rig 9800 Travel Bag Blue Hash

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ogio Rig 9800 Travel Bag Blue Hash - popis produktu

Rig 9800 je najelitnejšia, plne naložená cestovná taška v tomto odvetví. Odolná konštrukcia a premyslene navrhnuté prvky robia Rig ideálnou na výlet po celom svete a všetko medzi tým. Nadrozmerné kolesá s extra vôľou poskytujú hladkú jazdu a jednoduchú ovládateľnosť v akomkoľvek teréne. Viacúčelové priehradky poskytujú inteligentné ukladanie a ľahký prístup ku všetkým vaším veciam. Bez ohľadu na váš cieľ, Rig 9800 sa postará o to, aby sa tam vaše vybavenie dostalo hladko a bezpečne. Nič sa nevyrovná tejto legendárnej cestovnej taške.TECHNOLÓGIA A VLASTNOSTI Systém SLED (Structural Load Equalizing Deck) pre zvýšenú odolnosť a manipuláciu v tých najdrsnejších podmienkach Širokouhlý otvor pre ľahký prístup ku všetkým priehradkám Veľký hlavný priestor s nastaviteľnými prepážkami a polstrovanou komorou na prilbu Niekoľko viacúčelových priehradiek na oblečenie a menšie vybavenie Konštrukcia iFOM (integrovaná pena) pre dodatočnú ochranu výstroja Nadrozmerné kolesá s extra vôľou Bezpečný systém kompresných popruhov Teleskopická rukoväť Rozmery: 86 x 42 x 39 cm Farba: Modrá Veková skupina: Dospelý Hmotnosť: 6,4 kg Materiál: Doby Nylon Krajina pôvodu: Mjanmarsko Objem: 123 L Farba podľa výrobcu: Blue Hash Pohlavie: Unisex

Produkt Ogio Rig 9800 Travel Bag Blue Hash je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cestovné tašky, je v ponuke značky Ogio, vo farbe Blue, materiál je Doby Nylon v ponuke e-shopu Muziker.sk a je určený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Cestovné kufre od značky Ogio, farebná verzia je Blue, je vyrobený z materiálu Doby Nylon, nájdete ho u predajcu Muziker.sk a je vhodný unisex.

Produkt Ogio Rig 9800 Travel Bag Blue Hash patrí do skupiny produktov Cestovná batožina, patrí značke Ogio, vo farebnej verzii Blue, z materiálu Doby Nylon, nájdete ho u predajcu Muziker.sk a je prispôsobený unisex.

Ogio Rig 9800 Travel Bag Blue Hash - parametre produktu

FarbaBlue
Určenieunisex
MateriálDoby Nylon
KategóriaTašky, Batohy, Kufre, Cestovné tašky, Cestovné kufre, Cestovná batožina
ZnačkaOgio
FarbaBlue
MateriálDoby Nylon
Určenieunisex
E-shopMuziker.sk

Ogio Rig 9800 Travel Bag Blue Hash - história ceny a dostupnosti

Ogio Rig 9800 Travel Bag Blue Hash - ďalšie zaujímavé produkty

Ogio Rig 9800 Travel Bag Blue Hash - ako nakúpiť najvýhodnejšie?