Ogio Terminal Black Pindot

Ogio Terminal Black Pindot

Ogio Terminal Black Pindot

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ogio Terminal Black Pindot - popis produktu

Funkčná, priestranná taška je vhodná ako taška na batožinu pri cestovaní. Taška disponuje veľkým úložným priestorom a taktiež oddeľovačmi batožiny. Výhodou je nadmerné vonkajšie vrecko s vnútorným vreckom na zips. Pohlavie: Unisex Farba: Šedá Krajina pôvodu: Vietnam Objem: 95 L Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: Black Pindot Materiál: Doby Nylon

Tento produkt nájdete v skupine Cestovné tašky, je v ponuke značky Ogio, vo farbe Grey, materiál je Doby Nylon v ponuke e-shopu Muziker.sk a je určený unisex.

Produkt Ogio Terminal Black Pindot patrí do skupiny produktov Cestovné kufre od značky Ogio, farebná verzia je Grey, je vyrobený z materiálu Doby Nylon, nájdete ho u predajcu Muziker.sk a je vhodný unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cestovná batožina, patrí značke Ogio, vo farebnej verzii Grey, z materiálu Doby Nylon, nájdete ho u predajcu Muziker.sk a je prispôsobený unisex.

Ogio Terminal Black Pindot - parametre produktu

FarbaGrey
Určenieunisex
MateriálDoby Nylon
KategóriaTašky, Batohy, Kufre, Ruksaky, Cestovné tašky, Cestovné kufre, Cestovná batožina
ZnačkaOgio
FarbaGrey
MateriálDoby Nylon
Určenieunisex
E-shopMuziker.sk

Ogio Terminal Black Pindot - história ceny a dostupnosti

Ogio Terminal Black Pindot - ďalšie zaujímavé produkty

Ogio Terminal Black Pindot - ako nakúpiť najvýhodnejšie?