NUK FC+ fľaša sklo s kontrolou teploty 240 ml, modrá #7269994

NUK FC+ fľaša sklo s kontrolou teploty 240 ml, modrá #7269994

NUK FC+ fľaša sklo s kontrolou teploty 240 ml, modrá #7269994

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NUK FC+ fľaša sklo s kontrolou teploty 240 ml, modrá - popis produktu

Dojčenská fľaša NUK FC+ fľaša sklo s kontrolou teploty 240 ml, modrá:Hľadáte pre svoje dieťatko dojčenskú fľašu? Správnou voľbou sa môže stať NUK FC+ fľaša sklo s kontrolou teploty 240 ml, modrá, ktorá disponuje objemom 240 ml. Táto je vhodná pre novorodené bábätká. Výrobca použil na jej vyhotovenie sklo, a preto sa ľahko čistí. Špeciálny cumlík je navrhnutý na ľahké a pohodlné sanie novorodencov. Určená je ešte dojčeným deťom, ktorým je cumlík špeciálne prispôsobený. Pretože je táto dojčenská fľaša antikoliková, predchádza vnikaniu vzduchu do bruška dieťaťa, preto ho nebudete po kŕmení bolieť. Táto fľaša má stredný prietok, ktorý je určený na podávanie čaju, hutnejšieho mlieka a i. Dôležité funkcie dojčenskej fľaše NUK FC+ fľaša sklo s kontrolou teploty 240 ml, modrá Táto dojčenská fľaša umožní pohodlné kŕmenie vášho dieťatka Dojčenská fľaša Nuk má objem: 240 ml Určená je pre tých najmenších, teda pre novorodencov Pri výrobe výrobca použil materiál: sklo Cumlík tejto fľaše je určený novorodeným deťom Táto fľaša slúži na dokrmovanie dojčených detí Je antikoliková, čím predchádza boleniu bruška dieťaťa Cumlík fľaše má stredný prietok

Produkt NUK FC+ fľaša sklo s kontrolou teploty 240 ml, modrá #7269994 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dojčenské fľaše, patrí značke Nuk.

NUK FC+ fľaša sklo s kontrolou teploty 240 ml, modrá - parametre produktu

NUK FC+ fľaša sklo s kontrolou teploty 240 ml, modrá - história ceny a dostupnosti

NUK FC+ fľaša sklo s kontrolou teploty 240 ml, modrá - súvisiace články v blogu

Hračky pre najmenších

Rozvíjajte zvedavosť najmenších detičiek a schopnosť skúmať vždy niečo nové.

NUK FC+ fľaša sklo s kontrolou teploty 240 ml, modrá - ďalšie zaujímavé produkty

NUK FC+ fľaša sklo s kontrolou teploty 240 ml, modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?