NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, modrá #7280764

NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, modrá #7280764

NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, modrá #7280764

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, modrá - popis produktu

Dojčenská fľaša NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, modrá:Chcete svoje dieťatko kŕmiť pomocou dojčenskej fľaše? V rozhodovaní vás možno presvedčí NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, modrá, ktorá má objem 300 ml. Táto dojčenská fľaša je vhodná pre deti od 6 mesiacov. Na jej výrobu použil výrobca plast, takže je odolná a zároveň ľahká. Vďaka špeciálnemu cumlíku je vhodná pre dojčené deti. Pretože je táto dojčenská fľaša antikoliková, predchádza vnikaniu vzduchu do bruška dieťaťa, čím predídete bolestiam. Zásadné prednosti dojčenskej fľaše NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, modrá Dojčenská fľaša uľahčí kŕmenie vám aj dieťatku Dojčenská fľaša Nuk ponúka objem: 300 ml Fľaštička je určená deťom od 6 mesiacov Materiál: plast Vhodná je pre deti, ktoré sú stále dojčené Antikoliková fľaša sa postará, aby vášho drobčeka nebolelo bruško Cumlík fľaše má variabilný prietok

Produkt NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, modrá #7280764 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dojčenské fľaše, patrí značke Nuk, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, modrá - parametre produktu

KategóriaFľaše, Dojčenské fľaše
ZnačkaNuk
E-shopAlza.sk

NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, modrá - história ceny a dostupnosti

NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, modrá - súvisiace články v blogu

Hračky pre najmenších

Rozvíjajte zvedavosť najmenších detičiek a schopnosť skúmať vždy niečo nové.

NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, modrá - ďalšie zaujímavé produkty

NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?