NUK FC+ Fľaša s kontrolou teploty 150 ml béžová #71216

NUK FC+ Fľaša s kontrolou teploty 150 ml béžová #71216

NUK FC+ Fľaša s kontrolou teploty 150 ml béžová #71216

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NUK FC+ Fľaša s kontrolou teploty 150 ml béžová - popis produktu

Dojčenská fľaša NUK FC+ Fľaša s kontrolou teploty 150 ml béžová:Potrebujete niekedy svoje bábätko nakŕmiť pomocou dojčenskej fľaše? V tom prípade by sa vám mohla páčiť NUK FC+ Fľaša s kontrolou teploty 150 ml béžová, ktorej objem je 150 ml. Tento typ dojčenskej fľaše je uspôsobený pre bábätká od narodenia. Na výrobu bol použitý plast, ktorého prednosťou je odolnosť a nízka hmotnosť. Novorodenecký cumlík sa stará o pohodlné a prirodzené sanie od úplného počiatku. Určená je ešte dojčeným deťom, ktorým je cumlík špeciálne prispôsobený. Pretože je táto dojčenská fľaša antikoliková, predchádza vnikaniu vzduchu do bruška dieťaťa, takže predchádza vzniku koliky. Základné funkcie dojčenskej fľaše NUK FC+ Fľaša s kontrolou teploty 150 ml béžová Táto dojčenská fľaša umožní pohodlné kŕmenie vášho dieťatka Dojčenská fľaša Nuk ponúka objem: 150 ml Táto fľaša je vhodná pre novorodencov Výrobca použil na výrobu materiál: plast Požívať ju je možné aj pre novorodencov vďaka novorodeneckému cumlíku Vhodná je tiež pre dojčené deti Je antikoliková, čím predchádza boleniu bruška dieťaťa

Produkt NUK FC+ Fľaša s kontrolou teploty 150 ml béžová #71216 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dojčenské fľaše, patrí značke Nuk, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

NUK FC+ Fľaša s kontrolou teploty 150 ml béžová - parametre produktu

KategóriaFľaše, Dojčenské fľaše
ZnačkaNuk
E-shopAlza.sk

NUK FC+ Fľaša s kontrolou teploty 150 ml béžová - história ceny a dostupnosti

NUK FC+ Fľaša s kontrolou teploty 150 ml béžová - súvisiace články v blogu

Hračky pre najmenších

Rozvíjajte zvedavosť najmenších detičiek a schopnosť skúmať vždy niečo nové.

NUK FC+ Fľaša s kontrolou teploty 150 ml béžová - ďalšie zaujímavé produkty

NUK FC+ Fľaša s kontrolou teploty 150 ml béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?