NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, béžová #30503

NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, béžová #30503

NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, béžová #30503

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, béžová - popis produktu

Dojčenská fľaša NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, béžová:Chcete si zaobstarať pre svoje dieťatko dojčenskú fľašu? Možno sa vám bude páčiť NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, béžová, ktorá disponuje objemom 300 ml. Dojčenská fľaša je vhodná pre deti od 6 mesiacov. Zhotovená je z plastu, ktorého prednosťou je odolnosť a nízka hmotnosť. Cumeľ je špeciálne upravený pre deti, ktoré sú ešte dojčené. Keďže je táto fľaša antikoliková, predchádza vniknutiu vzduchu do bruška dieťaťa, a tak ho po kŕmení nebude bolieť. Kľúčové funkcie dojčenskej fľaše NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, béžová Kŕmenie dieťatka bude s touto dojčenskou fľašou bezproblémové Dojčenská fľaša Nuk má objem: 300 ml Táto fľaška sa odporúča od 6 mesiacov Pri výrobe výrobca použil materiál: plast Dojčenská fľaša je vhodná pre deti, ktoré stále dojčíte Antikoliková fľaška zabráni bolestiam bruška Cumlík fľaše má variabilný prietok

Produkt NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, béžová #30503 patrí do skupiny produktov Dojčenské fľaše, patrí značke Nuk, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kojenecké fľaše, vyrába ho značka Nuk, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, béžová - parametre produktu

NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, béžová - história ceny a dostupnosti

NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, béžová - súvisiace články v blogu

Hračky pre najmenších

Rozvíjajte zvedavosť najmenších detičiek a schopnosť skúmať vždy niečo nové.

NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, béžová - ďalšie zaujímavé produkty

NUK FC+ fľaša s kontrolou teploty 300 ml, béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?