LuxD Dizajnový závesný TV stolík Shayla 160 cm hnedé mango

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Shayla 160 cm hnedé mango

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Shayla 160 cm hnedé mango

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Shayla 160 cm hnedé mango - popis produktu

Dizajnový závesný TV stolík Shayla 160 cm hnedé mango Dizajnový závesný TV stolík Shayla uspokojí všetkých milovníkov extravagancie. Masívne telo z mangového dreva vo vzrušujúcom hnedom prevedení dodá priestoru originálny charakter. Vrcholom nábytku je bezpochyby komplikovaná 3D rezba, ktorá zdobí jeho dvere. Za trojicou dvierok s magnetickým zatváraním nájdete dostatok úložného priestoru pre rozličné knihy a iné príslušenstvo. A budete sa tešiť z usporiadaného priestoru. Horná doska je ideálnym miestom pre televízor alebo umiestnenie dekorácií. TV stolík na stenu Shayla vnesie do interiériu obrovskú dávku štýlu a elegancie. Rozmer: 160cm x 29cm x 33cm (š x v x h)Priehradka: 3x 51cm x 26cm x 25cm (š x v x h)Materiál: masívne drevo mango, železoFarba: hnedá Vzhľadom na prírodný charakter použitého materiálu a ručný výrobný proces sa produkt môže mierne odlišovať od vyobrazenia na webovej stránke. Každý kus je jedinečný originál.

Tento produkt sa nachádza v kategórii TV stolíky, je v ponuke značky LuxD, materiál je Drevené, Kovové, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Shayla 160 cm hnedé mango - parametre produktu

Hmotnosť36 kg
Dĺžka160 cm
Šírka33 cm
Výška29 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaTV stolíky, Mango
ZnačkaLuxD
MateriálDrevené, Kovové
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Shayla 160 cm hnedé mango - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Shayla 160 cm hnedé mango - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Shayla 160 cm hnedé mango - ako nakúpiť najvýhodnejšie?