LuxD Dizajnový závesný TV stolík Halia 160 cm Sheesham

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Halia 160 cm Sheesham

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Halia 160 cm Sheesham

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Halia 160 cm Sheesham - popis produktu

Dizajnový závesný TV stolík Halia 160 cm Sheesham TV stolík Halia splní očakávania tých, ktorí hľadajú TV stolík menších rozmerov. Ľahko do neho vložíte konzolu, audio zariadenie a všetky doplnkové vychytávky. Stolík získal prírodný vzhľad vďaka masívnemu drevu sheesham, ktoré bolo použité na jeho výrobu. Nádhernú štruktúru materiálu zvýrazňuje aj jedinečný mozaikový 3D vzor dverí, ktorý je výsledkom precíznej ručnej práce. Za trojicou dvierok nájdete dostatok úložného priestoru pre rozličné knihy a iné príslušenstvo. Horná doska je ideálnym miestom pre umiestnenie dekorácií. Manipuláciu vám uľahčia zlaté kovové úchytky. Nie je stolík ako stolík. TV stolík Halia bude ozdobou každej obývacej izby. Rozmer: 160cm x 30cm x 35cm (š x v x h)Materiál: masívne drevo Sheesham, kovFarba: prírodná hnedá, zlatá Vzhľadom na prírodný charakter použitého materiálu a ručný výrobný proces sa produkt môže mierne odlišovať od vyobrazenia na webovej stránke. Každý kus je jedinečný originál.

Tento produkt sa nachádza v kategórii TV stolíky, je v ponuke značky LuxD, materiál je Drevené, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Halia 160 cm Sheesham - parametre produktu

Hmotnosť38 kg
Dĺžka160 cm
Šírka35 cm
Výška30 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaTV stolíky
ZnačkaLuxD
MateriálDrevené
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Halia 160 cm Sheesham - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Halia 160 cm Sheesham - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Halia 160 cm Sheesham - ako nakúpiť najvýhodnejšie?