LuxD Dizajnový závesný TV stolík Quillon 160 cm prírodný kameň

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Quillon 160 cm prírodný kameň

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Quillon 160 cm prírodný kameň

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Quillon 160 cm prírodný kameň - popis produktu

Dizajnový závesný TV stolík Quillon 160 cm prírodný kameň TV stolík Quillon splní očakávania tých, ktorí hľadajú TV stolík menších rozmerov. Ľahko do neho vložíte konzolu, audio zariadenie a všetky doplnkové vychytávky. Tri priestranné skrinky vám umožnia skrotiť všetok neporiadok v televíznom kútiku. A budete sa tešiť z usporiadaného priestoru. Stolík vyniká výnimočným materiálovým zložením a inovatívnym spracovaním prírodných surovín. Bezrúčkové vyhotovenie ešte viac zdôrazňuje celkový čistý dojem. S jednoduchým tvarom dokonale splní svoju úlohu takmer v každej miestnosti. TV stolík vkusne doplní obľúbené miesto odpočinku, ktorým je obývacia izba. Quillon je spojením funkčnosti s mimoriadne atraktívnym vzhľadom. Rozmer: 160cm x 33cm x 29cm (š x v x h)Materiál: lakované drevo akácia, kamenná dyhaFarba: prírodná Vzhľadom na prírodný charakter použitého materiálu a ručný výrobný proces sa produkt môže mierne odlišovať od vyobrazenia na webovej stránke. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Dizajnový závesný TV stolík Quillon 160 cm prírodný kameň je možné nájsť medzi produktmi v skupine TV stolíky, je v ponuke značky LuxD, materiál je Drevené, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Quillon 160 cm prírodný kameň - parametre produktu

Hmotnosť37 kg
Dĺžka160 cm
Šírka29 cm
Výška33 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaTV stolíky
ZnačkaLuxD
MateriálDrevené
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Quillon 160 cm prírodný kameň - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Quillon 160 cm prírodný kameň - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Quillon 160 cm prírodný kameň - ako nakúpiť najvýhodnejšie?