LuxD Dizajnový závesný TV stolík Argentinas 160 cm Sheesham

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Argentinas 160 cm Sheesham

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Argentinas 160 cm Sheesham

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 455 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Argentinas 160 cm Sheesham - popis produktu

Dizajnový závesný TV stolík Argentinas 160 cm Sheesham TV stolík Argentinas do obývačky má jednoduchý a elegantný dizajn. Úspešne si nájde cestu do väčšiny prostredí - od škandinávskych po industriálne a vnesie do nich jedinečnú a útulnú atmosféru. Je vyrobený z masívneho dreva sheesham s nádhernou štruktúrou. V procese ručnej výroby bolo drevo ošetrené náterom, ktoré jeho kresbu ešte viac zvýrazní. TV stolík má 2 priestranné skrinky, vďaka ktorým bude priestor okolo vás neustále uprataný. Otvorené police sú ideálne pre umiestnenie set-up boxu či DVD prehrávača. Praktické otvory v zadnej časti zjednodušujú vedenie káblov. Horná doska je ideálnym miestom pre umiestnenie dekorácií. Doprajte si tento originálny kúsok v podobe TV stolíka Argentinas. Rozmer: 160cm x 30cm x 35cm (š x v x h)Materiál: masívne drevo Sheesham, kovFarba: prírodná hnedá, čierna Vzhľadom na prírodný charakter použitého materiálu a ručný výrobný proces sa produkt môže mierne odlišovať od vyobrazenia na webovej stránke. Každý kus je jedinečný originál.

Tento produkt sa nachádza v kategórii TV stolíky, je v ponuke značky LuxD, materiál je Drevené, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Argentinas 160 cm Sheesham - parametre produktu

Hmotnosť45 kg
Dĺžka160 cm
Šírka35 cm
Výška30 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaTV stolíky
ZnačkaLuxD
MateriálDrevené
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Argentinas 160 cm Sheesham - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Argentinas 160 cm Sheesham - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnový závesný TV stolík Argentinas 160 cm Sheesham - ako nakúpiť najvýhodnejšie?