LuxD Dizajnový TV stolík Lassie 160 cm Sheesham

LuxD Dizajnový TV stolík Lassie 160 cm Sheesham

LuxD Dizajnový TV stolík Lassie 160 cm Sheesham

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LuxD Dizajnový TV stolík Lassie 160 cm Sheesham - popis produktu

Dizajnový TV stolík Lassie 160 cm Sheesham Dizajnový TV stolík Lassie je kombináciou jedinečného dizajnu a funkčnosti. Prírodný vzhľad získal vďaka masívnemu drevu sheesham, ktoré bolo použité na jeho výrobu. Nádhernú štruktúru materiálu zvýrazňuje aj extravagantný mozaikový 3D vzor dverí, ktorý je výsledkom precíznej ručnej práce. Cez praktický zadný otvor vyvediete káble tak, aby neboli viditeľné a nepôsobili rušivo. S ich pomocou otvoríte priestrannú zásuvku a dva priečinky, do ktorých bez problémov uložíte svoje hi-fi vybavenie. Tuner, zosilňovač alebo DVD prehrávač sa perfektne zmestia do otvoreného priečinku. Kovové nohy podčiarkujú jeho celkový vzhľad a zaistia jeho stabilitu na akomkoľvek povrchu. V kombinácii s ďalším nábytkom z dreva sheesham vyzerá stôl obzvlášť krásne. Lassie skrýva v sebe viac, ako sa na prvý pohľad zdá. Rozmer: 160cm x 53cm x 40cm (š x v x h)Materiál: masívne drevo Sheesham, kovFarba: hnedá, zlatá Vzhľadom na prírodný charakter použitého materiálu a ručný výrobný proces sa produkt môže mierne odlišovať od vyobrazenia na webovej stránke. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Dizajnový TV stolík Lassie 160 cm Sheesham je možné nájsť medzi produktmi v skupine TV stolíky, je v ponuke značky LuxD, materiál je Drevené, Kovové, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

LuxD Dizajnový TV stolík Lassie 160 cm Sheesham - parametre produktu

Hmotnosť29 kg
Dĺžka160 cm
Šírka40 cm
Výška53 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaTV stolíky
ZnačkaLuxD
MateriálDrevené, Kovové
E-shopEstilofina.sk

LuxD Dizajnový TV stolík Lassie 160 cm Sheesham - história ceny a dostupnosti

LuxD Dizajnový TV stolík Lassie 160 cm Sheesham - ďalšie zaujímavé produkty

LuxD Dizajnový TV stolík Lassie 160 cm Sheesham - ako nakúpiť najvýhodnejšie?