Luceplan Mesh závesné svietidlo Ø 100cm Bezdrôtové 1m

Luceplan Mesh závesné svietidlo Ø 100cm Bezdrôtové 1m

Luceplan Mesh závesné svietidlo Ø 100cm Bezdrôtové 1m

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Luceplan Mesh závesné svietidlo Ø 100cm Bezdrôtové 1m - popis produktu

Závesná LED lampa Mesh Wireless pre veľkolepé svetelné scenérie Dizajnér Francisco Gomez Paz, ktorý sa narodil v Argentíne a teraz žije v Miláne, vytvoril so závesnou LED lampou Mesh Wireless svetelný zdroj, ktorý sa môže pochváliť neobyčajným vzhľadom: z jednoduchého baldachýnu visí do miestnosti sieť prepojených káblov, na ktorých rozhraniach sa nachádzajú početné polykarbonátové šošovky so zabudovanými LED diódami. Aplikácia, ktorá sa dá bezplatne stiahnuť pre Android, umožňuje vytvárať svetelné kompozície, ktoré vytvárajú fantasticky krásnu atmosféru. Jednotlivé LED diódy alebo skupiny možno ovládať a svetlo možno zapnúť na plnú intenzitu alebo stlmiť. Francisco Gomez Paz pracuje najmä v oblasti vývoja produktov a komunikačného dizajnu a za svoje rôzne návrhy už získal medzinárodné ocenenia - LG Competition Korea (1999) ID Magazine Annual Design Review (2000) BMW/Domus 'A key for Future mobile solutions', prvé miesto (2001), ako aj nomináciu na cenu Design Report.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED svietidlá, patrí značke Luceplan, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Luceplan Mesh závesné svietidlo Ø 100cm Bezdrôtové 1m je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED lampy, patrí značke Luceplan, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Luceplan Mesh závesné svietidlo Ø 100cm Bezdrôtové 1m - parametre produktu

Luceplan Mesh závesné svietidlo Ø 100cm Bezdrôtové 1m - história ceny a dostupnosti

Luceplan Mesh závesné svietidlo Ø 100cm Bezdrôtové 1m - ďalšie zaujímavé produkty

Luceplan Mesh závesné svietidlo Ø 100cm Bezdrôtové 1m - ako nakúpiť najvýhodnejšie?