Luceplan Nui Mini stolová lampa IP54 piesok

Luceplan Nui Mini stolová lampa IP54 piesok

Luceplan Nui Mini stolová lampa IP54 piesok

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Luceplan Nui Mini stolová lampa IP54 piesok - popis produktu

Prenosná stolná LED lampa Nui Mini - dekoratívny prídavný svetelný zdroj do interiéru aj exteriéru Nui Mini je návrh milánskeho dizajnérskeho štúdia Meneghello Paolelli Associati. Stolná lampa je dokonalým atmosférickým doplnkom do reštaurácií a na slávnostné príležitosti; možno ju použiť aj ako dekoratívny akcent na parapetoch, komodách a policiach v súkromnom obytnom priestore. Konštrukcia pozostáva z valcovitého, lakovaného oceľového uzáveru; LED diódy sú integrované vo vnútri. Ich teplé biele svetlo vyžaruje smerom nadol a atmosféricky sa odráža v priehľadnej základni. Vďaka konštrukcii odolnej proti striekajúcej vode sa dá Nui Mini používať aj v záhrade alebo na terase. Počas prevádzky nie je potrebné žiadne pripojenie k elektrickej sieti, pretože stolná lampa je vybavená integrovanou dobíjacou batériou. - Trieda ochrany: IP54 - Dobré podanie farieb: CRI 90 - vrátane zásuvného napájacieho zdroja a kábla USB na nabíjanie v suchých vnútorných priestoroch

Produkt Luceplan Nui Mini stolová lampa IP54 piesok je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED svietidlá, patrí značke Luceplan, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED osvetlenie, patrí značke Luceplan, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Luceplan Nui Mini stolová lampa IP54 piesok patrí do skupiny produktov LED lampy, patrí značke Luceplan, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Luceplan Nui Mini stolová lampa IP54 piesok - parametre produktu

Luceplan Nui Mini stolová lampa IP54 piesok - história ceny a dostupnosti

Luceplan Nui Mini stolová lampa IP54 piesok - ďalšie zaujímavé produkty

Luceplan Nui Mini stolová lampa IP54 piesok - ako nakúpiť najvýhodnejšie?