Luceplan Lady Costanza závesné svietidlo

Luceplan Lady Costanza závesné svietidlo

Luceplan Lady Costanza závesné svietidlo

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Luceplan Lady Costanza závesné svietidlo - popis produktu

LED závesné svietidlo Lady Costanza - výškovo nastaviteľné závesné svietidlo Tienidlo LED závesného svietidla Lady Costanza je vyrobené zo sieťotlače z polykarbonátu a jeho tvar je úplne klasický: v hornej časti je úzke a smerom dole sa rozširuje. Plastový materiál spôsobuje rovnomerné, teplé rozloženie svetla, pričom väčšina svetla uniká smerom nadol. Lady Costanza je vynikajúca na použitie ako stolové osvetlenie, teplé biele LED diódy vytvárajú jasné svetlo pre príjemnú, domácu atmosféru. Pre väčšiu flexibilitu je svietidlo Lady Costanza vybavené protizávažím z nehrdzavejúcej ocele, ktoré možno použiť ako ťahadlo na nastavenie výšky závesného svietidla od 100 cm do 220 cm. Okrem toho je to aj dekoratívny doplnok, ktorý zvyšuje vizuálnu jedinečnosť tohto závesného svietidla vytvoreného Paolom Rizzatom. Celkovo pôsobí svietidlo Lady Costanza veľmi nadčasovo práve vďaka svojmu stereotypnému dizajnovému jazyku.

Produkt Luceplan Lady Costanza závesné svietidlo patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke Luceplan, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED lampy, patrí značke Luceplan, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Luceplan Lady Costanza závesné svietidlo - parametre produktu

Luceplan Lady Costanza závesné svietidlo - história ceny a dostupnosti

Luceplan Lady Costanza závesné svietidlo - ďalšie zaujímavé produkty

Luceplan Lady Costanza závesné svietidlo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?