Linda's Jewelry Korálkový náramok Dual Color Black & Grey INR208

Linda's Jewelry Korálkový náramok Dual Color Black & Grey INR208

Linda's Jewelry Korálkový náramok Dual Color Black & Grey INR208

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Korálkový náramok Dual Color Black & Grey INR208 - popis produktu

Kolekcia Dual Color zahŕňa tiež korálkový náramok s kombináciou čiernej a odtieňov šedej farby. Náramok sme ručne zhotovili z čiernych korálikov z prírodného kameňa a zo šedých korálikov tzv. krajinového jaspisu. Každá jaspisová korálka má odlišné mramorovanie, takže žiadne dva náramky nie sú rovnaké. Antracitovo čierna gulička z nerezovej ocele má pre väčšiu brilanciu v pavé osadení čierne okrúhle kubické zirkóny s briliantovým brusom. Čierna spona zapínania a čierne guličky na uťahovacích šnúrkach sú z obecného kovu. Jaspis je často spájaný s vitalitou, vytrvalosťou, odhodlaním, sústredením a duševnou bdelosťou. Náramok je spracovaný tak, aby mal hladký povrch a úžasnú vizuálnu estetiku, aby jeho nosenie bolo pre vás komfortné. Náš korálkový náramok je skvelým šperkom, ktorý vďaka hypoalergénnym materiálom môžete nosiť celý deň. Typ zapínania: Shamballa - Macramé s posunovacími uzlíkmi. Macramé vytvorilo šnúrkový typ zapínania s čiernymi šnúrkami a čiernymi guličkami na konci uťahovacích šnúrok. Nastaviteľnosť zapínania umožňuje náramok nosiť na subtílnych aj širších zápästiach. Nastaviteľnosť oceníte aj pri vrstvení náramkov na ruke. Minimálny obvod náramku: 15 cm. Vhodné pre zápästie s minimálnym obvodom 14 cm. Maximálny obvod náramku: 26 cm. Vhodné pre zápästie s maximálnym obvodom 25 cm. Krabička na fotografii je iba ilustratívnym spôsobom balenia a nie je súčasťou produktu. K produktu dodávame kvalitnú darčekovú krabičku zadarmo. Priemer kamenných korálikov: 8 mm. Priemer korálky so zirkónmi: 8,5 mm. Hmotnosť približná: 24 g.

Produkt Linda's Jewelry Korálkový náramok Dual Color Black & Grey INR208 patrí do skupiny produktov Korálkové náramky od značky Linda's Jewelry v ponuke e-shopu iOcel.sk.

Linda's Jewelry Korálkový náramok Dual Color Black & Grey INR208 - parametre produktu

Linda's Jewelry Korálkový náramok Dual Color Black & Grey INR208 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Korálkový náramok Dual Color Black & Grey INR208 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Korálkový náramok Dual Color Black & Grey INR208 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?