Linda's Jewelry Korálkový náramok Buddha INR187

Linda's Jewelry Korálkový náramok Buddha INR187

Linda's Jewelry Korálkový náramok Buddha INR187

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Korálkový náramok Buddha INR187 - popis produktu

Korálkový náramok s Budhom má tradične hlboký duchovný význam. Budha náramok s prevažne mliečne bielymi korálkami z prírodných kameňov obnoví pokoj vo vašej duši. Nosenie tohto náramku uzdravuje a rozvíja naše partnerské vzťahy. Inšpiruje k odpusteniu a podporuje porozumenie. Hlava Budhu je z antracitovo sfarbeného obecného kovu. Guličky a spona zapínania sú zo zrkadlovo lesklého kovu. Štyri kovové korálky sú po celej ploche vykladané čírymi kubickými zirkónmi. Prírodné leštené minerály so šedým až čiernym žíhaním tvoria zvyšné korálky Budha náramku. Krabička na fotografii je iba ilustratívnym spôsobom balenia a nie je súčasťou produktu. K produktu dodávame kvalitnú papierovú darčekovú krabičku zadarmo. Typ zapínania: Shamballa - Macramé. Nastaviteľný druh zapínania, ktorý je možné ľubovoľne rozťahovať a sťahovať. Je vhodný aj pre širšie zápästie. Tento typ zapínania sa vytvára špeciálnym spôsobom tkania. Ide o techniku, kedy sa látka spracuje do uzlov. Minimálny obvod náramku: 17 cm. Vhodné pre zápästie s minimálnym obvodom 15 cm. Maximálny obvod náramku: 28 cm. Vhodné pre zápästie s maximálnym obvodom 27 cm. Rozmery Budhu: 13 x 9 mm. Priemer korálikov so zirkónmi: 8,5 mm. Priemer minerálnych korálikov: 8,0 mm. Hmotnosť približná: 18 g.

Produkt Linda's Jewelry Korálkový náramok Buddha INR187 patrí do skupiny produktov Korálkové náramky od značky Linda's Jewelry v ponuke e-shopu iOcel.sk.

Linda's Jewelry Korálkový náramok Buddha INR187 - parametre produktu

Linda's Jewelry Korálkový náramok Buddha INR187 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Korálkový náramok Buddha INR187 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Korálkový náramok Buddha INR187 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?