Linda's Jewelry Korálkový náramok Červený Tyrkys INR216

Linda's Jewelry Korálkový náramok Červený Tyrkys INR216

Linda's Jewelry Korálkový náramok Červený Tyrkys INR216

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Korálkový náramok Červený Tyrkys INR216 - popis produktu

Korálkový náramok je ručne zhotovený z korálok červeného magnezitu (howlitu), prezývaného červený tyrkys. Červený tyrkys je považovaný za kameň pokoja a trpezlivosti. Posilňuje sebavedomie, našu vôľu a pomáha pri boji so zlozvykmi. Ku kamenným korálikom sme vložili ozdobnú guľôčku z antracitovej čiernej nerezovej ocele, ktorá má pre väčší ligot v pavé osadení čierne okrúhle kubické zirkóny s briliantovým brusom. Kovová korálka z temným leskom je magnetom pre oči vášho okolia. Korálky sú starostlivo zušľachtené a spracované tak, aby mali hladký povrch a úžasnú vizuálnu estetiku. Náramok je hypoalergénny a nebledne ani nestráca farbu pri každodennom používaní. Jeho nosenie je veľmi komfortné. Náramok je bez zapínania. Korálky sú navlečené na pružnom a zároveň pevnom silikónovom lanku. Náramok môžete nosiť samostatne. Úžasne však vyzerá spoločne s náramkom Červené Macramé. K produktu dodávame kvalitnú darčekovú krabičku zadarmo. Obvod náramku: 22 cm. Priemer kamenných korálikov: 8 mm. Priemer korálky so zirkónmi: 8 mm. Hmotnosť približná: 17 g.

Produkt Linda's Jewelry Korálkový náramok Červený Tyrkys INR216 patrí do skupiny produktov Korálkové náramky od značky Linda's Jewelry v ponuke e-shopu iOcel.sk.

Linda's Jewelry Korálkový náramok Červený Tyrkys INR216 - parametre produktu

Linda's Jewelry Korálkový náramok Červený Tyrkys INR216 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Korálkový náramok Červený Tyrkys INR216 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Korálkový náramok Červený Tyrkys INR216 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?