Linda's Jewelry Korálkový náramok Mesačný Kríž INR223

Linda's Jewelry Korálkový náramok Mesačný Kríž INR223

Linda's Jewelry Korálkový náramok Mesačný Kríž INR223

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Korálkový náramok Mesačný Kríž INR223 - popis produktu

Korálkový náramok je vyrobený z korálok obrázkového a modrého jaspisu a hnedého tigrieho oka. Korálky sú pravidelné veľkosti a majú okrúhly tvar. Kovový krížik je zo striebristo lesklej nerezovej ocele Stainless Steel. Obrázkový jaspis je prírodná hornina, ktorá môže mať rôzne odtiene hnedej farby a vytvára tak pekný kontrast s modrým jaspisom a hnedým tigrím okom. Tigrie oko je druh kremičitého minerálu, ktorý má hnedý až zlatý odtieň a vyzerá ako malé oči tigra. Každý korálik má jedinečný vzor, takže neexistujú dva úplne rovnaké náramky. Vždy bude úplne originálny. Jaspis môže pomôcť rozvinúť kreativitu a intuíciu a podporiť tvorivý proces. Hnedé tigrie oko je často spájané so silou, energiou, odvahou, sebavedomím a ochranou. Kameň pomáha vyvážiť a stabilizovať energie v tele, zlepšiť koncentráciu a pozornosť a podporiť rast a rozvoj jedinca. K produktu dodávame kvalitnú papierovú darčekovú krabičku zadarmo. Náramok je bez zapínania. Korálky sú navlečené na pružnom a zároveň pevnom silikónovom lanku. Ku korálkovému náramku môžete vrstviť strieborné náramky alebo náramky z chirurgickej ocele. Pekne ladí aj s náramkami z hnedej kože alebo s náramkami s modrými kameňmi ako je lapis lazuli alebo tyrkys. Ak chcete vytvoriť kontrastný vzhľad, môžete k náramku pridať náramky s červenými alebo žltými korálkami alebo s čiernymi onyxovými kameňmi. Náramok sa hodí najmä k casual outfitom, ako sú napríklad denimové šortky a tričko, letné šaty, kožená bunda, alebo k outfitom v štýle boho alebo hippie. Môže byť tiež použitý ako elegantný doplnok pre večerný outfit, napríklad k čiernym alebo tmavomodrým šatám. Obvod náramku: 18 cm. Rozmery krížika: 10 x 14 mm. Priemer korálikov: 8 mm. Hmotnosť približná: 19 g.

Produkt Linda's Jewelry Korálkový náramok Mesačný Kríž INR223 patrí do skupiny produktov Korálkové náramky od značky Linda's Jewelry v ponuke e-shopu iOcel.sk.

Linda's Jewelry Korálkový náramok Mesačný Kríž INR223 - parametre produktu

Linda's Jewelry Korálkový náramok Mesačný Kríž INR223 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Korálkový náramok Mesačný Kríž INR223 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Korálkový náramok Mesačný Kríž INR223 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?