Linda's Jewelry Korálkový náramok Greenstone INR194

Linda's Jewelry Korálkový náramok Greenstone INR194

Linda's Jewelry Korálkový náramok Greenstone INR194

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Linda's Jewelry Korálkový náramok Greenstone INR194 - popis produktu

Krásny korálkový náramok míntovo zelenej farby. Každý náramok je jedinečný vďaka variáciám prírodného kameňa. Pre väčší pôvab a brilanciu sú medzi larimarové korálky vložené štyri striebristo lesklé korálky z nerezovej ocele. Larimar symbolizuje pohodu, úspech, čistotu a verí sa, že priťahuje hojnosť prírody do vášho života. Štyri kovové korálky sú z chirurgickej ocele. Dvaja z nich sú navyše vysadené čírymi zirkónikmi s briliantovým brusom. Úžasný šperk so zdrojom pozitívnej energie. Náramok je vodeodolný a nebledne ani nestráca farbu ani pri každodennom používaní. Typ zapínania: Shamballa - Macramé. Jedná sa o šnúrkový typ náramku so svetlo šedými šnúrkami. Nastaviteľný druh zapínania, ktorý je možné ľubovoľne rozťahovať a sťahovať. Je vhodný aj pre širšie zápästie. Tento typ zapínania sa vytvára špeciálnym spôsobom tkania. Ide o techniku, kedy sa látka spracuje do uzlov. Minimálny obvod náramku: 15 cm. Vhodné pre zápästie s minimálnym obvodom 14 cm. Maximálny obvod náramku: 26 cm. Vhodné pre zápästie s maximálnym obvodom 25 cm. Krabička na fotografii je iba ilustratívnym spôsobom balenia a nie je súčasťou produktu. K produktu dodávame kvalitnú darčekovú krabičku zadarmo. Priemer prírodných korálikov: 6,7 mm. Priemer kovových korálikov: 6 mm. Hmotnosť približná: 12 g.

Produkt Linda's Jewelry Korálkový náramok Greenstone INR194 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Korálkové náramky od značky Linda's Jewelry v ponuke e-shopu iOcel.sk.

Linda's Jewelry Korálkový náramok Greenstone INR194 - parametre produktu

Linda's Jewelry Korálkový náramok Greenstone INR194 - história ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Korálkový náramok Greenstone INR194 - ďalšie zaujímavé produkty

Linda's Jewelry Korálkový náramok Greenstone INR194 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?