Kožený batoh čierny - Delami Sleater

Kožený batoh čierny - Delami Sleater

Kožený batoh čierny - Delami Sleater

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kožený batoh čierny - Delami Sleater - popis produktu

Jednoduchý kožený batôžtek do mesta s viacerými vreckami na každodenné nosenie, pre mužov aj ženy. Hlavný úložný priestor uzavrite dvojitým zipsom. Vnútro ponúka otvorenú priehradku s textilnou prackou a menšiu priehradku na zips pre lepšie usporiadanie Vašich vecí. Batôžtek ďalej ponúka na svojej prednej strane ďalšie dva úložné priestory na zips, jeden z nich opäť vybavený menšími priehradkami. Zadná strana je vybavená zvislým vreckom na zips umiestneným asymetricky po boku. Pevné malé ucho využijete na lepšiu manipuláciu, prípadne na zavesenie batôžku. Popruhom je možné nastaviť dĺžka, batôžtek Vám tak na ramená vždy padne úplne perfektne. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavo strieborné Rozmery (max.): 31 x 37 x 12 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 24 cm Dĺžka popruhov: nastaviteľná Kód tovaru: GG0304

Produkt Kožený batoh čierny - Delami Sleater je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Kožený batoh čierny - Delami Sleater - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaVrecká, Batohy, Kabelky, Kožené kabelky
ZnačkaDelami
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Kožený batoh čierny - Delami Sleater - história ceny a dostupnosti

Kožený batoh čierny - Delami Sleater - ďalšie zaujímavé produkty

Kožený batoh čierny - Delami Sleater - ako nakúpiť najvýhodnejšie?