Dizajnový cestovný termohrnček Bloom KeepCup LongPlay 340 ml

Dizajnový cestovný termohrnček Bloom KeepCup LongPlay 340 ml

Dizajnový cestovný termohrnček Bloom KeepCup LongPlay 340 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dizajnový cestovný termohrnček Bloom KeepCup LongPlay 340 ml - popis produktu

Káva so sebou sa stala symbolom dnešnej uponáhľanej doby. Ale pomyslenie na to, že na svete sa každú minútu spotrebuje a vyhodí viac ako 1 milión jednorázových pohárov, urobí aj tú najlepšiu kávu poriadne horkou... KeepCup je riešenie, vďaka ktorému si možno obľúbený nápoj vychutnávať bez výčitiek voči životnému prostrediu - ekologické a netoxické hrnčeky plne nahradia jednorázové poháre. Nápoj vydrží teplý oveľa dlhšie. Sú vhodné do mikrovlnky aj do umývačky riadu a materiál, z ktorého sú vyrobené, zaručuje minimálne štvorročnú životnosť. A ako bonus - na výber z rôznych veľkostí a farebných prevedení. Ďalšie výhody: rozoberateľný 100% recyklovateľný bez škodlivého polypropylénu, BPA a BPS s vnútornou tryskou Veľkosť: M Objem: 340 ml Farba: Modrá Farba: Ružová Séria: LongPlay Krajina pôvodu: Austrália Typ: Hrnček Farba podľa výrobcu: Bloom

Tento dizajnový cestovný termohrnček Keepcup môžete na rozdiel od jednorázových neekologických kelímkov používať opakovane, KeepCup Original je najznámejší v kategórií. Je vyrobený z recyklovateľného ľahučkého polypropylénu, bez prímesi BPA a so silikónovým krúžkom. Váš nápoj udrží teplejší až o 30 minút dlhšie. Termohrnček KEEPCUP je kompatibilný s hlavami väčšiny presovačov, vhodný do mikrovlnky, umývačky riadu, do väčšiny držiakov nápojov na bicykli alebo v aute. Veľkosťou je vhodný na väčšie espresso, cappuccino alebo latté. Samozrejme ho môžete použiť aj na čaj.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cestovné poháre, patrí pod značku KeepCup, vo veľkosti M, farebné prevedenie je Blue.

Produkt Dizajnový cestovný termohrnček Bloom KeepCup LongPlay 340 ml popisuje EAN kód 9343243005267.

Dizajnový cestovný termohrnček Bloom KeepCup LongPlay 340 ml - parametre produktu

FarbaBlue
VeľkosťBlue
KategóriaFľaše, Poháre, Chladničky, Grily, Termosky, Termohrnčeky, Cestovné poháre
ZnačkaKeepCup
VeľkosťM
FarbaBlue
EAN9343243005267

Dizajnový cestovný termohrnček Bloom KeepCup LongPlay 340 ml - história ceny a dostupnosti

Dizajnový cestovný termohrnček Bloom KeepCup LongPlay 340 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Dizajnový cestovný termohrnček Bloom KeepCup LongPlay 340 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?