Force SAURUS, biela

Force SAURUS, biela

Force SAURUS, biela

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 41,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Force SAURUS, biela - popis produktu

Prilba na bicykel Force SAURUS, biela:Žiadna cyklistická vychádzka by sa nemala zaobísť bez prilby na bicykel. Máme pre vás nachystanú kvalitnú cyklo prilbu Force. Táto MTB a cestná prilba je ideálna pre mužov aj ženy. Perfektnú pevnosť prilby na bicykel zaisťuje technológia double in mold, ktorá umožňuje nalisovať vnútorný skelet prilby priamo na polystyrénovú konštrukciu. Použitím vysokého tlaku a teploty vznikne maximálne pevná a odolná prilba, ktorá je charakteristická ochranou aj zo spodnej a tylovej časti prilby. Disponuje aj bezpečnostnými reflexnými prvkami, aby ste za šera nesplynuli s okolím a bolo vás vidieť. Na redukciu potenia hlavy má prilba 25 ventilačných otvorov. Cyklistická prilba Force má veľkosť S, M a L, ktorá bude sedieť jazdcom s veľkosťou hlavy od 57 do 58 cm. Hlavné prednosti prilby na bicykel Force SAURUS, biela Prilba na bicykel Force je zárukou bezpečnej jazdy Je vhodná pre mužov aj ženy MTB a cestná prilba na bicykel je dôležitou súčasťou výbavy na cesty Na prichytenie cyklistickej prilby Force slúži remienok s prackou Veľkosť: S, M a L O odvetrávanie sa stará 25 ventilačných otvorov Cyklo prilba je vhodná na obvod hlavy 57–58 cm Prilba na bicykel disponuje solídnou výbavou Pridané doplnky cyklo prilby Force urobia každý výlet príjemnejším. Vetracie otvory disponujú sieťkou, ktorá zabraňuje vlietnutiu hmyzu pod prilbu. Nechýba ani vnútorná výstelka. Cyklo prilba Force všetkých presvedčí svojimi kvalitami Kvalitné spracovanie cyklo prilby ochráni hlavu pri nepríjemnom páde z bicykla. Na pripevnenie cyklistickej prilby Force slúži remienok s prackou. Hmotnosť: 230 g

Produkt Force SAURUS, biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické prilby, patrí značke Force, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Force SAURUS, biela - parametre produktu

Force SAURUS, biela - história ceny a dostupnosti

Force SAURUS, biela - ďalšie zaujímavé produkty

Force SAURUS, biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?