Cyklistická prilba #9007568

Cyklistická prilba #9007568

Cyklistická prilba #9007568

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Cyklistická prilba - popis produktu

Prilba na bicykel Cyklistická prilba:Žiadna cyklistická vychádzka by sa nemala zaobísť bez prilby na bicykel. Máme pre vás nachystanú kvalitnú cyklo prilbu My Hood. Táto Skate/Inline prilba je ideálna pre mužov aj ženy. Prilba na bicykel My Hood zodpovedá certifikácii EN 1078. Na obmedzenie potenia hlavy má prilba 12 ventilačných otvorov. Cyklistická prilba My Hood zodpovedá veľkosti XS a S, ktorá bude sedieť jazdcom s veľkosťou hlavy od 52 do 55 cm. Zásadné vlastnosti prilby na bicykel Cyklistická prilba Prilba na bicykel My Hood je istotou na bezpečnú jazdu Je určená pre mužov aj ženy Skate/Inline prilba na bicykel má zásadné bezpečnostné prvky Môže sa pochváliť certifikáciou EN 1078 S vnútorným vystužením pre najvyšší komfort Typ vnútornej vložky: vnútorné vystuženie Na upínanie cyklistickej prilby My Hood slúži remienok s prackou Zodpovedá veľkosti XS a S O odvetrávanie sa stará 12 ventilačných otvorov Cyklo prilba je vhodná na obvod hlavy 52–55 cm Cyklo prilba My Hood osloví každého svojimi kvalitami Precízne vyhotovenie cyklo prilby zaisťuje bezpečnosť hlavy pri nečakanom páde z bicykla. Na pripnutie cyklistickej prilby My Hood slúži remienok s prackou. Hmotnosť: 380 g

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické prilby, patrí značke My Hood, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt Cyklistická prilba #9007568 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické helmy, vyrába ho značka My Hood, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Cyklistická prilba - parametre produktu

Cyklistická prilba - história ceny a dostupnosti

Cyklistická prilba - ďalšie zaujímavé produkty

Cyklistická prilba - ako nakúpiť najvýhodnejšie?