Chilli Inmold helma čierna

Chilli Inmold helma čierna

Chilli Inmold helma čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chilli Inmold helma čierna - popis produktu

Prilba na bicykel Chilli Inmold helma čierna:Žiadna cyklistická vychádzka by sa nemala zaobísť bez prilby na bicykel. Preto sme pre vás nachystali kvalitnú cyklo prilbu Chilli. Táto BMX prilba na bicykel je vhodná pre mužov aj ženy. Prilba na bicykel Chilli má certifikáciu Na jazdu na freestyle kolobežke. Na dokonalú pevnosť prilby na bicykel bola použitá technológia double in mold, ktorá umožňuje nalisovať vnútorný skelet prilby priamo na polystyrénovú konštrukciu. Použitím vysokého tlaku a teploty vznikne maximálne pevná a odolná prilba, ktorá sa vyznačuje ochranou aj zo spodnej a tylovej časti prilby. Cyklistická prilba Chilli má veľkosť S, M a L, ktorá sadne jazdcom s veľkosťou hlavy od 53 do 55 cm. Zásadné vlastnosti prilby na bicykel Chilli Inmold helma čierna Prilba na bicykel Chilli je zárukou bezpečnej jazdy Je ideálna pre mužov aj ženy BMX prilba na bicykel je dôležitou súčasťou výbavy na cesty Získala certifikát Na jazdu na freestyle kolobežke Na zhotovenie konštrukcie bol použitý kvalitný materiál, konkrétne EPS Na upínanie cyklistickej prilby Chilli slúži remienok s prackou Zodpovedá veľkosti S, M a L Cyklo prilba je ideálna na obvod hlavy 53–55 cm Prilba na bicykel disponuje poriadnym výberom užitočných prvkov Užitočné doplnky cyklo prilby Chilli zlepšia každý výlet. Súčasťou ďalších inovácií sú ventilačné otvory, ktoré umožňujú prúdenie studeného vzduchu do prednej časti a zadnou časťou ho odvedú von. Cyklo prilba Chilli každého presvedčí svojimi kvalitami Výborná konštrukcia cyklo prilby zabezpečuje ochranu hlavy pri páde z bicykla. Preto na výrobu konštrukcie poslúžil vysoko odolný materiál, akým je EPS. Na zafixovanie cyklistickej prilby Chilli slúži remienok s prackou. Hmotnosť: 220 g

Produkt Chilli Inmold helma čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické prilby, patrí značke Chilli, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické helmy, vyrába ho značka Chilli, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Chilli Inmold helma čierna - parametre produktu

Chilli Inmold helma čierna - história ceny a dostupnosti

Chilli Inmold helma čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Chilli Inmold helma čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?