Etape Pluto Light detská cyklistická prilba biela-ružová

Etape Pluto Light detská cyklistická prilba biela-ružová

Etape Pluto Light detská cyklistická prilba biela-ružová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Etape Pluto Light detská cyklistická prilba biela-ružová - popis produktu

Prilba na bicykel Etape Pluto Light detská cyklistická prilba biela-ružová:Pri žiadnych vychádzkach by nemala chýbať prilba na bicykel. Máme pre vaše deti nachystanú kvalitnú prilbu Etape. Táto cestná, mestská a Skate/Inline detská prilba na bicykel je určená pre dievčatá. Detská cyklo prilba Etape je vybavená certifikáciou EN 1078 +A1. Perfektnú pevnosť prilby na bicykel zaisťuje technológia double in mold, kedy je vnútorný skelet prilby vstrekovaný priamo na polystyrénovú konštrukciu. Použitím vysokého tlaku a teploty vzniká pevná a odolná prilba, ktorá je charakteristická ochranou aj zo spodnej a tylovej časti prilby. Je vybavená bezpečnostnými reflexnými prvkami, lebo predovšetkým na ceste je dôležité, aby boli deti dobre viditeľné. Na obmedzenie potenia hlavy má prilba 12 ventilačných otvorov. Detská cyklistická prilba Etape má veľkosť XS, S a M, ktorá sadne jazdcom s veľkosťou hlavy od 48 do 56 cm. Zásadné prednosti prilby na bicykel Etape Pluto Light detská cyklistická prilba biela-ružová Prilba na bicykel Etape je istotou na bezpečnú jazdu Je vhodná pre deti Cestná, mestská a skate/Inline prilba na bicykel je dôležitou súčasťou výbavy na cesty Môže sa pochváliť certifikáciou EN 1078 +A1 Cyklo prilba zaujme technológiou: in-mold Na zapnutie cyklistickej prilby Etape slúži remienok s prackou Zodpovedá veľkosti XS, S a M Na odvetrávanie slúži 12 ventilačných otvorov Táto cyklistická prilba so svetlami je výbornou voľbou pri nočných prechádzkach Pod bradou sa nachádza pohodlný rýchloupínací mechanizmus Disponuje otočným kolieskom na nastavenie veľkosti Cyklo prilba je ideálna na obvod hlavy 48–56 cm Prilba na bicykel sa môže pochváliť slušnou výbavou Užitočné doplnky cyklo prilby Etape zvýšia pôžitok z každého výletu. Medzi ďalšie vymoženosti patria ventilačné otvory, ktoré zaistia prívod chladného vzduchu smerom k prednej časti a zadnou časťou ho smerujú von. Vetracie otvory disponujú sieťkou, ktorá zabráni vlietnutiu hmyzu pod prilbu. Prilba na bicykel s integrovanými svetlami je optimálnym riešením aj na vychádzky za tmy. Pod bradou je umiestnený rýchloupínací systém, ktorý možno pohodlne ovládať jednou rukou aj za jazdy. V dnešnej dobe patrí k samozrejmej výbave otočné koliesko, s ktorým možno doladiť veľkosť presne podľa hlavy. Má aj vnútornú výstelku. Cyklo prilba Etape každého uchváti svojimi kvalitami Kvalitne spracovaná cyklo prilba ochráni pred nežiaducim nárazom do hlavy. Na prichytenie cyklistickej prilby Etape slúži remienok s prackou. V prípade ostrého svetla príde vhod pevný šilt na ochranu očí pred slnkom

Produkt Etape Pluto Light detská cyklistická prilba biela-ružová patrí do skupiny produktov Cyklistické prilby, patrí značke Etape, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Detské bicykle od značky Etape, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Etape Pluto Light detská cyklistická prilba biela-ružová - parametre produktu

Etape Pluto Light detská cyklistická prilba biela-ružová - história ceny a dostupnosti

Etape Pluto Light detská cyklistická prilba biela-ružová - ďalšie zaujímavé produkty

Etape Pluto Light detská cyklistická prilba biela-ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?