MET prilba ESTRO MIPS biela holographic lesklá

MET prilba ESTRO MIPS biela holographic lesklá

MET prilba ESTRO MIPS biela holographic lesklá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MET prilba ESTRO MIPS biela holographic lesklá - popis produktu

Prilba na bicykel MET prilba ESTRO MIPS biela holographic lesklá:Žiadna cyklistická vychádzka by sa nemala zaobísť bez prilby na bicykel. Máme pre vás nachystanú kvalitnú cyklo prilbu Met. Táto cestná prilba na bicykel je vhodná pre mužov aj ženy. Prilba na bicykel Met je vybavená certifikáciou CE, AN/NZS, US. Perfektnú ochranu zaisťuje technológia MIPS, ktorá chráni pred poranením mozgu pri páde na zem pod uhlom. V takých prípadoch dochádza k nebezpečným zraneniam v dôsledku rotácie. Systém MIPS využíva na pohltenie devastačných rotačných síl klznú vložku medzi dvoma vrstvami škrupiny prilby, ktoré sa pri nechcenom páde voči sebe pootočia. Rotačné sily sa tak už ďalej neprenášajú na mozog. Je vybavená bezpečnostnými reflexnými prvkami, aby ste za šera nesplynuli s okolím a bolo vás vidieť. Na redukciu potenia hlavy má prilba 26 ventilačných otvorov. Cyklistická prilba Met sa vyrába vo veľkosti S, M a L, ktorá sadne jazdcom s veľkosťou hlavy od 56 do 56 cm. Zásadné prednosti prilby na bicykel MET prilba ESTRO MIPS biela holographic lesklá Prilba na bicykel Met zaistí bezpečnú jazdu Je určená pre mužov aj ženy Cestná prilba na bicykel má zásadné bezpečnostné prvky Pýši sa certifikáciou CE, AN/NZS, US Na výrobu konštrukcie poslúžil kvalitný materiál, konkrétne EPS Typ vnútornej vložky: antialergická Veľkosť: S, M a L Odvetrávanie má na starosti 26 ventilačných otvorov Otvory na spoľahlivé usadenie slnečných okuliarov Veľkosť sa nastavuje otočným kolieskom Cyklo prilba má obvod 56–56 cm Prilba na bicykel má aj extra výbavu Prínosné doplnky cyklo prilby Met prispejú k spríjemneniu každého výletu. Otvory označené ako eye garage umožňujú bezpečné usadenie a ukotvenie slnečných okuliarov. V dnešnej dobe patrí k samozrejmej výbave otočné koliesko umožňujúce starostlivé nastavenie veľkosti podľa individuálnych potrieb. Vnútorná výstelka s antibakteriálnou ochranou zaisťuje pohodlie. Cyklo prilba Met uchváti každého svojimi kvalitami Kvalitne spracovaná cyklo prilba ochráni pred nežiaducim nárazom do hlavy. Preto bol na výrobu konštrukcie zvolený odolný materiál, akým je EPS. Hmotnosť: 270 g

Produkt MET prilba ESTRO MIPS biela holographic lesklá patrí do skupiny produktov Cyklistické prilby, patrí značke Met, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

MET prilba ESTRO MIPS biela holographic lesklá - parametre produktu

MET prilba ESTRO MIPS biela holographic lesklá - história ceny a dostupnosti

MET prilba ESTRO MIPS biela holographic lesklá - ďalšie zaujímavé produkty

MET prilba ESTRO MIPS biela holographic lesklá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?