MET TERRANOVA MIPS čierna matná/lesklá #5328494

MET TERRANOVA MIPS čierna matná/lesklá #5328494

MET TERRANOVA MIPS čierna matná/lesklá #5328494

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

MET TERRANOVA MIPS čierna matná/lesklá - popis produktu

Prilba na bicykel MET TERRANOVA MIPS čierna matná/lesklá:Žiadna cyklistická vychádzka by sa nemala zaobísť bez prilby na bicykel. Pripravili sme si pre vás cyklo prilbu v kvalitnom vyhotovení značky Met. Táto MTB prilba na bicykel je vhodná pre mužov aj ženy. Prilba na bicykel Met zodpovedá certifikácii CE, AN/NZS, US. Dokonalú ochranu poskytuje prelomová technológia MIPS, ktorá chráni pred poranením mozgu pri páde na zem pod uhlom. V týchto okamihoch dochádza k nepekným zraneniam v dôsledku rotácie. Systém MIPS využíva na pohltenie devastačných rotačných síl klznú vložku medzi dvoma vrstvami škrupiny prilby, ktoré sa pri nechcenom páde voči sebe pootočia. Rotačné sily tak nepôsobia ďalej na mozog. Je vybavená bezpečnostnými reflexnými prvkami, pretože na ceste je dôležité, aby vás bolo vidieť. Na obmedzenie potenia hlavy má prilba 17 ventilačných otvorov. Cyklistická prilba Met má veľkosť S, M a L, ktorá bude vyhovovať jazdcom s veľkosťou hlavy od 56 do 56 cm. Kľúčové vlastnosti prilby na bicykel MET TERRANOVA MIPS čierna matná/lesklá Prilba na bicykel Met je zárukou bezpečnej jazdy Je ideálna pre mužov aj ženy MTB prilba na bicykel má zásadné bezpečnostné prvky Pýši sa certifikáciou CE, AN/NZS, US Typ vnútornej vložky: antialergická Veľkosť: S, M a L Odvetrávanie má na starosti 17 ventilačných otvorov Cyklo prilba má obvod 56–56 cm Súčasťou prilby je aj slušná výbava Vynikajúce doplnky cyklo prilby Met zlepšia každý výlet. Má aj vnútornú výstelku s antibakteriálnou ochranou. Cyklo prilba Met uchváti každého svojimi kvalitami Skvele vypracovaná cyklo prilba ochráni hlavu pred neočakávaným nárazom pri páde z bicykla. Počas silného svetla bude užitočný nastaviteľný a odnímateľný šilt, ktorý chráni zrak pred slnečnými lúčmi. Hmotnosť: 335 g

Produkt MET TERRANOVA MIPS čierna matná/lesklá #5328494 patrí do skupiny produktov Cyklistické prilby, patrí značke Met, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

MET TERRANOVA MIPS čierna matná/lesklá - parametre produktu

MET TERRANOVA MIPS čierna matná/lesklá - história ceny a dostupnosti

MET TERRANOVA MIPS čierna matná/lesklá - ďalšie zaujímavé produkty

MET TERRANOVA MIPS čierna matná/lesklá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?