FIZIK Cyklistické tretry - ERGOLACE X2 - antracitová/bordová

FIZIK Cyklistické tretry - ERGOLACE X2 - antracitová/bordová

FIZIK Cyklistické tretry - ERGOLACE X2 - antracitová/bordová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FIZIK Cyklistické tretry - ERGOLACE X2 - antracitová/bordová - popis produktu

Terra Ergolace X2 je trenažér na horský bicykel, ktorý zvládne technickú jazdu na trailoch aj kombináciu jazdy na bicykli a chôdze počas nedeľného výletu s rodinou. Je to robustná, všestranne funkčná obuv, ktorá sa vracia ku koreňom cyklistiky - umožňuje zdolávať, objavovať, baviť sa. Spolu s jazdcom zvládne všetky druhy terénu, stúpania aj klesania, na bicykli aj mimo neho. Vysokopevnostná ripstopová tkanina chráni tretru pred roztrhnutím a roztrhnutím a nohu pred možným zranením. Podrážka Vibram spolu s výrazným vzorom zabezpečí skvelú priľnavosť na bicykli alebo aj počas chôdze, napríklad keď musíte zísť z terénnych schodov alebo sa vzdialiť od bicykla, aby ste preskúmali hradnú zrúcaninu. Šnurovanie na vonkajšej strane tenisky spolu s pútkom na šnúrky zvyšuje bezpečnosť jazdy a zaručuje, že vám šnúrky nebudú počas jazdy prekážať. Odvetrávaný jazyk sa postará o dostatočné odvetrávanie tenisky. Materiál zosilnený Microtex, odolná tkanina Ripstop Podrážka X2 Vibram systém zapínania na šnúrky, jazyk s pútkom na šnúrky stielka fi'zi:k ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, POHLAVIE: unisex

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické tretry, patrí značke Fizik, je vyrobený vo veľkosti 37, vo farbe Antracitová, bordová, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt FIZIK Cyklistické tretry - ERGOLACE X2 - antracitová/bordová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické trenažéry, patrí značke Fizik, je vyrobený vo veľkosti 37, vo farbe Antracitová, bordová v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

FIZIK Cyklistické tretry - ERGOLACE X2 - antracitová/bordová - parametre produktu

Farbaantracitová/bordová
Veľkosťantracitová/bordová
Určenieunisex
KategóriaBicykle, Cyklistické tretry, Trenažéry, Cyklistické trenažéry
ZnačkaFizik
Veľkosť37
FarbaAntracitová, bordová
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

FIZIK Cyklistické tretry - ERGOLACE X2 - antracitová/bordová - história ceny a dostupnosti

FIZIK Cyklistické tretry - ERGOLACE X2 - antracitová/bordová - ďalšie zaujímavé produkty

FIZIK Cyklistické tretry - ERGOLACE X2 - antracitová/bordová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?