FIZIK Cyklistické tretry - VENTO X3 OVERCURVE - červená/čierna

FIZIK Cyklistické tretry - VENTO X3 OVERCURVE - červená/čierna

FIZIK Cyklistické tretry - VENTO X3 OVERCURVE - červená/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FIZIK Cyklistické tretry - VENTO X3 OVERCURVE - červená/čierna - popis produktu

Vento X3 je nový model závodnej bikovej tretry značky fizik pre XC alebo maratón. Mimoriadne tuhá podrážka vystužená karbónom pre čo najlepší prenos energie do pedálov má odolný agresívny vzor podrážky, ktorý vás nezradí, ani keď budete musieť zosadnúť z bicykla a prekonať prekážku na trati. O pohodlie sa postará tvarovaná vložka Physik s podporou klenby. Zvršok topánky je vyrobený z odolného a zároveň ľahko umývateľného materiálu Microtex, dostatočné odvetrávanie topánky zabezpečuje systém laserom vyrezaných otvorov. Šnurovacie koliesko BOA dokonale obopne chodidlo. Laserom perforovaný materiál Microtex, koža s ochranou proti poškriabaniu Podrážka: vstrekovaný karbón Systém upínania: Boa IP1-B Stielka: fi'zi:k Hmotnosť: 288 g (42) ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, POHLAVIE: unisex

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické prilby, patrí značke Fizik, je vyrobený vo veľkosti 43, 44, vo farbe červená, ČIERNA, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt FIZIK Cyklistické tretry - VENTO X3 OVERCURVE - červená/čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické tretry, patrí značke Fizik, je vyrobený vo veľkosti 43, 44, vo farbe červená, ČIERNA, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

FIZIK Cyklistické tretry - VENTO X3 OVERCURVE - červená/čierna - parametre produktu

Farbačervená/čierna
Veľkosťčervená/čierna
Určenieunisex
KategóriaPrilby, Cyklistické prilby, Cyklistické tretry
ZnačkaFizik
Veľkosť43, 44
Farbačervená, ČIERNA
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

FIZIK Cyklistické tretry - VENTO X3 OVERCURVE - červená/čierna - história ceny a dostupnosti

FIZIK Cyklistické tretry - VENTO X3 OVERCURVE - červená/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

FIZIK Cyklistické tretry - VENTO X3 OVERCURVE - červená/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?