FIZIK Cyklistické tretry - VENTO X3 OVERCURVE - biela/čierna

FIZIK Cyklistické tretry - VENTO X3 OVERCURVE - biela/čierna

FIZIK Cyklistické tretry - VENTO X3 OVERCURVE - biela/čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

FIZIK Cyklistické tretry - VENTO X3 OVERCURVE - biela/čierna - popis produktu

Vento X3 je nový model závodnej bikovej tretry značky fizik pre XC alebo maratón. Veľmi tuhá podrážka vystužená karbónom pre čo najlepší prenos sily do pedálov je vybavená odolným agresívnym vzorom podrážky, ktorý Vás nezradí, ani keď budete musieť z bicykla zosadnúť a prekonať prekážku na trati. O pohodlie sa postará tvarovaná vložka fizik s podporou klenby. Zvršok topánky je vyrobený z odolného a zároveň ľahko umývateľného materiálu Microtex, dostatočné odvetranie topánky je zaistené systémom laserom vyrezávaných otvorov. Sťahovanie BOA kolieskom perfektne obopne chodidlo. Materiál: Microtex Laser Perforated, koža s ochranou proti poškriabaniu Podrážka: Injected Carbon Upínací systém: Boa IP1-B Vložka: fi‘zi:k Hmotnosť: 288 g (42) ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, POHLAVIE: unisex

Produkt FIZIK Cyklistické tretry - VENTO X3 OVERCURVE - biela/čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické prilby, patrí značke Fizik, je vyrobený vo veľkosti 42, 44, 45, vo farbe biela, ČIERNA, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické tretry, patrí značke Fizik, je vyrobený vo veľkosti 42, 44, 45, vo farbe biela, ČIERNA, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

FIZIK Cyklistické tretry - VENTO X3 OVERCURVE - biela/čierna - parametre produktu

Farbabiela/čierna
Veľkosťbiela/čierna
Určenieunisex
KategóriaPrilby, Cyklistické prilby, Cyklistické tretry
ZnačkaFizik
Veľkosť42, 44, 45
Farbabiela, ČIERNA
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

FIZIK Cyklistické tretry - VENTO X3 OVERCURVE - biela/čierna - história ceny a dostupnosti

FIZIK Cyklistické tretry - VENTO X3 OVERCURVE - biela/čierna - ďalšie zaujímavé produkty

FIZIK Cyklistické tretry - VENTO X3 OVERCURVE - biela/čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?