GIRO Cyklistické tretry - EMPIRE VR90 - čierna

GIRO Cyklistické tretry - EMPIRE VR90 - čierna

GIRO Cyklistické tretry - EMPIRE VR90 - čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 284,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GIRO Cyklistické tretry - EMPIRE VR90 - čierna - popis produktu

Štýlový pretekársky MTB trenažér s karbónovou podrážkou Easton EC90 a Vibramom, zameraný na najnižšiu možnú hmotnosť: 315 g. Trenažér Empire VR90 je známy ako jedna z najľahších a najpohodlnejších topánok, ktoré môžete vlastniť na MTB. Zvršok je vyrobený z jedného kusu materiálu Teijin Samo, ktorý sa sťahuje šnúrkami. Tie ponúkajú sedem kontaktných bodov pre úplne presné individuálne prispôsobenie, ktoré sa dokonale prispôsobí tvaru vašej nohy. Okrem toho si môžete prispôsobiť stielku topánky pomocou klinov pod klenbou. Empire VR90 je najštýlovejšia pretekárska obuv na trhu - na XC, maratóny aj šotolinu. Teijin Samolepiaci ľahký a priedušný zvršok z mikrovlákna, šnúrky Empire, ochrana proti prepichnutiu na špičke a päte Podrážka z karbónu Easton EC90 + Vibram®, oceľové hroty v cene Vložka SuperNatural™ Fit Kit, antibakteriálna úprava XT2® Hmotnosť 325 g VEĽKOSTI 42-46 POHLAVIE: unisex

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické tretry, patrí značke Giro, je vyrobený vo veľkosti 42, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt GIRO Cyklistické tretry - EMPIRE VR90 - čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické trenažéry, patrí značke Giro, je vyrobený vo veľkosti 42, vo farbe ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

GIRO Cyklistické tretry - EMPIRE VR90 - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určenieunisex
KategóriaCyklistické tretry, Trenažéry, Cyklistické trenažéry
ZnačkaGiro
Veľkosť42
FarbaČIERNA
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

GIRO Cyklistické tretry - EMPIRE VR90 - čierna - história ceny a dostupnosti

GIRO Cyklistické tretry - EMPIRE VR90 - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

GIRO Cyklistické tretry - EMPIRE VR90 - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?