SHIMANO Cyklistické tretry - SH-GE700 - čierna

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-GE700 - čierna

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-GE700 - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-GE700 - čierna - popis produktu

Zjazdové / enduro SPD tretry, ktoré vám poskytnú vynikajúce ovládanie bicykla. Gumená zmes SHIMANO ULTREAD GE optimalizovaná pre enduro a vzor dezénu podrážky zaisťujú spoľahlivé šliapanie a priľnavosť na bicykli aj mimo neho. TORBAL 2.0 torzná medzipodošva zlepšuje pružnosť vonkajšej hrany podrážky pre vynikajúcu kontrolu pri agresívnych zjazdoch a v zákrutách. Rozšírený dizajn Pedal Channel zabezpečí stabilitu aj keď nie ste práve zamknutý na pedáloch. Špongiová, vrstvená pena EVA absorbuje nárazy a zlepšuje pružnosť podrážky pre lepšiu stabilitu pri zjazde. Umiestnenie SPD v strede chodidla zlepšuje stabilitu a ovládanie bicykla. Zvršok v štýle skate so šnúrkami a masívnym priehlavkovým remienkom zaisťujú chodidlo pre agresívne šliapanie v každom teréne. Asymetricky zvýšená vnútorná strana členka a bočná podrážka zabezpečujú zvýšenú ochranu. Robustná špička pre dodatočnú ochranu prstov. Tretry sú kompatibilné so zarážkami SPD. Váha páru tretier je 834g vo veľkosti 42. Odporúčame odmerať chodidlo a objednať veľkosť podľa veľkostnej tabuľky - zväčša je potrebné objednať o číslo väčšiu veľkosť než štandardne nosíte. POHLAVIE: pánske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické tretry, patrí značke Shimano, je vyrobený vo veľkosti 41, 42, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný male.

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-GE700 - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaBicykle, Cyklistické tretry
ZnačkaShimano
Veľkosť41, 42
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-GE700 - čierna - história ceny a dostupnosti

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-GE700 - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SHIMANO Cyklistické tretry - SH-GE700 - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?