Dievčenská česaná spodná termobielizeň (spodná časť) - čierna

Dievčenská česaná spodná termobielizeň (spodná časť) - čierna

Dievčenská česaná spodná termobielizeň (spodná časť) - čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 19,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenská česaná spodná termobielizeň (spodná časť) - čierna - popis produktu

Dievčenská česaná spodná termobielizeň (spodná časť). Produkt vyrobený z dvojvrstvového úpletu s hrejivým, česaným vnútornom a hladkou rýchloschnúcou vonkajšou stranou. Úplet príjemný na pokožku vás udrží v teple, keď teplota vonku klesne pod bod mrazu. Rýchloschnúca úprava podporuje odvod vlhkosti a udržuje telesnú teplotu. Česané termolegíny to hrejivá vrstva (second layer), ktorú môžete nosiť pod nohavice alebo lyžiarskou kombinézou. Produkt sa bude hodiť napríklad pri lyžovaní, snowboardingu, trekingu, behu alebo každodennom používaní.   Dievčenská česaná spodná termobielizeň - VLASTNOSTI: produkt určený ako prvá vrstva oblečenia (first layer), produkt vyrobený z elastického, zatepleného materiálu s technológiou 4FWarm, pás so sťahovacou šnúrkou pre lepšiu priliehavosť k telu, ploché švy predchádzajú podráždeniu pokožky.

Tento produkt nájdete v skupine Spodná bielizeň, patrí pod značku 4F JUNIOR, vo farebnej verzii ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Produkt Dievčenská česaná spodná termobielizeň (spodná časť) - čierna patrí do skupiny produktov Dievčenská spodná bielizeň od značky 4F JUNIOR, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je navrhnutý female.

Dievčenská česaná spodná termobielizeň (spodná časť) - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaBielizeň, Spodná bielizeň, Dievčenská spodná bielizeň, Termobielizeň
Značka4F JUNIOR
FarbaČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dievčenská česaná spodná termobielizeň (spodná časť) - čierna - história ceny a dostupnosti

Dievčenská česaná spodná termobielizeň (spodná časť) - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenská česaná spodná termobielizeň (spodná časť) - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?