Pánska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - červená

Pánska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - červená

Pánska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - červená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 22,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - červená - popis produktu

Pánska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť). Produkt vyrobený z dvojvrstvového úpletu s hrejivým, česaným vnútornom a hladkou rýchloschnúcou vonkajšou stranou. Úplet príjemný na pokožku vás udrží v teple, keď teplota vonku klesne pod bod mrazu. Rýchloschnúca úprava podporuje odvod vlhkosti a udržuje telesnú teplotu. Česane tričko s dlhým rukávom to hrejivá vrstva (second layer), ktorú môžete nosiť pod bundou alebo lyžiarskou kombinézou. Produkt sa bude hodiť napríklad pri lyžovaní, snowboardingu, trekingu, behu alebo každodennom používaní.   Vrchná časť zateplenej lyžiarskej spodnej bielizne - VLASTNOSTI: česané vnútro zaručuje dodatočný tepelný komfort, jemný a elastický materiál poskytuje voľnosť pohybu, pohodlný golier so zapínaním na zips prináša ochranu pred chladom.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Spodná bielizeň, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii červená, červený, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný male.

Produkt Pánska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - červená je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánska spodná bielizeň od značky 4F, farebné prevedenie je červená, červený, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý male.

Pánska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - červená - parametre produktu

Farbačervená
Určeniemale
KategóriaBielizeň, Spodná bielizeň, Pánska spodná bielizeň, Termobielizeň
Značka4F
Farbačervená, červený
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - červená - história ceny a dostupnosti

Pánska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - červená - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?