Pánska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - modrá

Pánska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - modrá

Pánska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - modrá - popis produktu

Pánska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť). Tento produkt sme ušili z dvojvrstvového úpletu s hrejivou česanou vnútornou stranou a hladkou vonkajšou stranou Česaný úplet je príjemný na pokožku, udrží vás v teple, keď teplota vonku klesne pod bod mrazu. Rýchloschnúca úprava podporuje odvod vlhkosti a udržuje telesnú teplotu. Česané termotričko to hrejivá vrstva (second layer), ktorú môžete nosiť pod bundou alebo lyžiarskou kombinézou. Produkt sa bude hodiť napríklad pri lyžovaní, snowboardingu, trekingu, behu alebo každodennom používaní.   Lyžiarska spodná bielizeň - VLASTNOSTI: strih: regular, výstrih so stojačikom a zapínaním na zips, raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu, česané vnútro zaručuje dodatočný tepelný komfort, jemný, elastický materiál zaručuje pohodlnú priliehavosť k telu.

Produkt Pánska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - modrá patrí do skupiny produktov Spodná bielizeň, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii modrá, modrý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánska spodná bielizeň od značky 4F, farebné prevedenie je modrá, modrý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý male.

Pánska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Určeniemale
KategóriaBielizeň, Spodná bielizeň, Pánska spodná bielizeň, Termobielizeň
Značka4F
Farbamodrá, modrý
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - modrá - história ceny a dostupnosti

Pánska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?