Dámska česaná termobielizeň (vrchná časť) z recyklovaných materiálov - béžová

Dámska česaná termobielizeň (vrchná časť) z recyklovaných materiálov - béžová

Dámska česaná termobielizeň (vrchná časť) z recyklovaných materiálov - béžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska česaná termobielizeň (vrchná časť) z recyklovaných materiálov - béžová - popis produktu

Dámska česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) Tento produkt sme ušili z dvojvrstvového úpletu s hrejivou česanou vnútornou stranou a hladkou vonkajšou stranou s vysokým obsahom recyklovaných vlákien (obsahuje 88% recyklovaného polyesteru). Česaný úplet je príjemný na pokožku, udrží vás v teple, keď teplota vonku klesne pod bod mrazu. Rýchloschnúca úprava podporuje odvod vlhkosti a udržuje telesnú teplotu. Česané termotričko to hrejivá vrstva (second layer), ktorú môžete nosiť pod bundou alebo lyžiarskou kombinézou. Produkt sa bude hodiť napríklad pri lyžovaní, snowboardingu, trekingu, behu alebo každodennom používaní.   Lyžiarska spodná bielizeň - VLASTNOSTI: strih: regular, výstrih so stojačikom a zapínaním na zips, česané vnútro zaručuje dodatočný tepelný komfort, jemný, elastický materiál zaručuje pohodlnú priliehavosť k telu. vysoký obsah recyklovaných vlákien (obsahuje 88 % recyklovaného polyesteru).

Produkt Dámska česaná termobielizeň (vrchná časť) z recyklovaných materiálov - béžová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Spodná bielizeň, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii béžová, béžový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámska bielizeň, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii béžová, béžový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Dámska česaná termobielizeň (vrchná časť) z recyklovaných materiálov - béžová - parametre produktu

Farbabéžová
Určeniefemale
KategóriaBielizeň, Spodná bielizeň, Dámska bielizeň, Termobielizeň
Značka4F
Farbabéžová, béžový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska česaná termobielizeň (vrchná časť) z recyklovaných materiálov - béžová - história ceny a dostupnosti

Dámska česaná termobielizeň (vrchná časť) z recyklovaných materiálov - béžová - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska česaná termobielizeň (vrchná časť) z recyklovaných materiálov - béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?