Dámska česaná termobielizeň (spodná časť) z recyklovaných materiálov - čierna

Dámska česaná termobielizeň (spodná časť) z recyklovaných materiálov - čierna

Dámska česaná termobielizeň (spodná časť) z recyklovaných materiálov - čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 32,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska česaná termobielizeň (spodná časť) z recyklovaných materiálov - čierna - popis produktu

Dámska česaná termobielizeň (spodná časť) z recyklovaných materiálov. Produkt vyrobený z dvojvrstvového, priedušného úpletu s recyklovanými vláknami (obsahuje 85 % recyklovaného polyesteru) a hladkým rýchloschnúcim vonkajším povrchom. Úplet príjemný na pokožku vás udrží v teple, keď teplota vonku klesne pod bod mrazu. Rýchloschnúca úprava podporuje odvod vlhkosti a udržuje telesnú teplotu. Česané termolegíny to hrejivá vrstva (second layer), ktorú môžete nosiť pod nohavice alebo lyžiarskou kombinézou. Produkt sa bude hodiť napríklad pri lyžovaní, snowboardingu, trekingu, behu alebo každodennom používaní.   Dámska česaná spodná termobielizeň - VLASTNOSTI: dĺžka po členok, rýchloschnúce vlákna zaisťujú odvod vlhkosti navonok, hladký, elastický úplet zaručuje pohodlie a voľnosť pohybu, dvojvrstvový, vysoký pás, jednostranné česaný materiál s technológiou 4FWarm zaručuje tepelný komfort.

Produkt Dámska česaná termobielizeň (spodná časť) z recyklovaných materiálov - čierna patrí do skupiny produktov Spodná bielizeň, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámska bielizeň, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Dámska česaná termobielizeň (spodná časť) z recyklovaných materiálov - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaBielizeň, Spodná bielizeň, Dámska bielizeň, Termobielizeň
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska česaná termobielizeň (spodná časť) z recyklovaných materiálov - čierna - história ceny a dostupnosti

Dámska česaná termobielizeň (spodná časť) z recyklovaných materiálov - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska česaná termobielizeň (spodná časť) z recyklovaných materiálov - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?