Dámska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - ružová #7996542

Dámska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - ružová #7996542

Dámska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - ružová #7996542

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 24,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - ružová - popis produktu

Dámska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť). Tento produkt sme ušili z elastického materiálu s technológiou 4FSkin. Vďaka použitiu elastických vlákien legíny tesne priliehajú k telu a pôsobia ako druhá pokožka. Rýchloschnúca úprava materiálu zaručuje správny odvod vlhkosti navonok. Bezšvová konštrukcia je bezpečná pre oblasti náchylné na podráždenie, čo prispieva k pohodliu, najmä počas dlhých hodín na svahu. Bezšvové termolegíny to základná vrstva (first layer), ktorá je ideálna napríklad na lyžovanie, snowboarding, treking, bežecký tréning alebo každodenné použitie.   Dámske bezšvové termolegíny - VLASTNOSTI: široký, zvýšený pás, produkt určený ako prvá vrstva oblečenia (first layer), minimálny počet švov chráni pokožku pred podráždením, elastický, funkčný materiál vyrobený v technológii 4FSkin je priliehavý a tým poskytuje pohodlie a maximálnu voľnosť pohybu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Spodná bielizeň, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii ružová, ružový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - ružová #7996542 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámska bielizeň, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii ružová, ružový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný female.

Dámska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - ružová - parametre produktu

Farbaružová
Určeniefemale
KategóriaBielizeň, Spodná bielizeň, Dámska bielizeň, Termobielizeň
Značka4F
Farbaružová, ružový
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - ružová - história ceny a dostupnosti

Dámska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - ružová - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska bezšvová spodná termobielizeň (spodná časť) - ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?