Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - červená

Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - červená

Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - červená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 14,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - červená - popis produktu

Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť). Tento produkt sme ušili z dvojvrstvového flísu a elastického materiálu s prísadou elastanu. Vďaka panelom z príjemného zatepleného úpletu, ktoré sú umiestnené pozdĺž trupu, spodná bielizeň lepšie prilieha k telu. Materiál sa počas pohybu sa dokáže jemne roztiahnuť bez toho, aby spôsoboval tlak. Má vysoké termoizolačné vlastnosti, vďaka ktorým vás udrží v teple aj pri aktivitách v nepriaznivom počasí. Produkt je mäkký na dotyk. Pri kontakte s vlhkosťou rýchlo schne. Flísová mikina je hrejivá vrstva (first layer), ktorú môžete nosiť pod bundou alebo lyžiarskou kombinézou. Produkt sa bude hodiť napríklad pri lyžovaní, snowboardingu, trekingu, behu alebo každodennom používaní.   Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - VLASTNOSTI: pohodlný stojačik zaručuje dodatočnú ochranu, krátky zips pod krkom s horným zakončením zipsu na ochranu brady pred podráždením, produkt vyrobený z mäkkého, ľahkého mikroflísu a elastického materiálu, raglánové rukávy neobmedzujú voľnosť pohybu, technológia 4FWarm podporuje udržiavanie stálej telesnej teploty.

Produkt Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - červená je možné nájsť medzi produktmi v skupine Spodná bielizeň, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii červená, červený, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánska spodná bielizeň od značky 4F, farebné prevedenie je červená, červený, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý male.

Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - červená - parametre produktu

Farbačervená
Určeniemale
KategóriaBielizeň, Spodná bielizeň, Pánska spodná bielizeň, Termobielizeň
Značka4F
Farbačervená, červený
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - červená - história ceny a dostupnosti

Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - červená - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?