Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - šedá #8122265

Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - šedá #8122265

Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - šedá #8122265

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - šedá - popis produktu

Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť). Produkt je vyrobený z dvojvrstvového flísového úpletu z recyklingu (100% recyklovaný polyester). Má vysoké termoizolačné vlastnosti, vďaka ktorým vás udrží v teple aj pri aktivitách v nepriaznivom počasí. Produkt je mäkký na dotyk. Pri kontakte s vlhkosťou rýchlo schne. Flísová mikina je hrejivá vrstva (first layer), ktorú môžete nosiť pod bundou alebo lyžiarskou kombinézou. Produkt sa bude hodiť napríklad pri lyžovaní, snowboardingu, trekingu, behu alebo každodennom používaní.   Pánska flísová spodná bielizeň - VLASTNOSTI: pohodlný stojačik zaručuje dodatočnú ochranu, vpredu krátky zips, produkt je vyrobený z mäkkého, ľahkého recyklovaného mikroflísu (100 % recyklovaný polyester), technológia 4FWarm podporuje udržiavanie stálej telesnej teploty.

Produkt Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - šedá #8122265 patrí do skupiny produktov Spodná bielizeň, patrí pod značku 4F, vo farebnej verzii šedá, šedý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánska spodná bielizeň od značky 4F, farebné prevedenie je šedá, šedý, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je navrhnutý male.

Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - šedá - parametre produktu

Farbašedá
Určeniemale
KategóriaBielizeň, Spodná bielizeň, Pánska spodná bielizeň, Termobielizeň
Značka4F
Farbašedá, šedý
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - šedá - história ceny a dostupnosti

Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - šedá - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska flísová spodná termobielizeň (vrchná časť) - šedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?