Chlapčenská česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - čierna #8111368

Chlapčenská česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - čierna #8111368

Chlapčenská česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - čierna #8111368

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chlapčenská česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - čierna - popis produktu

Chlapčenská česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) Tento produkt sme ušili z dvojvrstvového úpletu s hrejivou česanou vnútornou stranou a hladkou vonkajšou stranou. Česaný úplet je príjemný na pokožku, udrží vás v teple, keď teplota vonku klesne pod bod mrazu. Rýchloschnúca úprava podporuje odvod vlhkosti a udržuje telesnú teplotu. Zateplené tričko je hrejivá vrstva (second layer), ktorú môžete nosiť pod bundou alebo lyžiarskou kombinézou. Produkt sa bude hodiť napríklad pri lyžovaní, snowboardingu, trekingu, behu alebo každodennom používaní.   Lyžiarska spodná bielizeň - VLASTNOSTI: strih: regular, výstrih so stojačikom a zapínaním na zips, česané vnútro zaručuje dodatočný tepelný komfort, jemný, elastický materiál zaručuje pohodlnú priliehavosť k telu.

Tento produkt nájdete v skupine Spodná bielizeň, patrí pod značku 4F JUNIOR, vo farebnej verzii černý, ČIERNA, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je vhodný male.

Produkt Chlapčenská česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - čierna #8111368 patrí do skupiny produktov Chlapčenská spodná bielizeň, je v ponuke značky 4F JUNIOR, farebné prevedenie je černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je vhodný male.

Chlapčenská česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - čierna - parametre produktu

Chlapčenská česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - čierna - história ceny a dostupnosti

Chlapčenská česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Chlapčenská česaná spodná termobielizeň (vrchná časť) - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?